Pavilion cu leagan 3 locuri si functie pat DAMARIS L.232 l.149 H.233 negru/bej - 1
Acest produs poate fi livrat prin:

FAN Courier: GRATUIT
  • Consiliere înainte de achiziție, asistență garanție și post-garanție Consiliere înainte de achiziție, asistență garanție și post-garanție
  • Expediere rapidă prin curier în 24-48 ore (zile lucrătoare). Expediere în 24-48 ore (zile lucrătoare).
  • Returnare produs în termen de 14 zile calendaristice de la recepție. Returnare produs în termen de 14 zile calendaristice de la recepție.
  • Doar online
  • -2.620,00 lei
  • Livrare gratis
  • -50%

Pavilion cu leagan 3 locuri si functie pat DAMARIS L.232 l.149 H.233 negru/bej

5.241,00 lei
299
2.621,00 lei Reducere 50%
rating Niciun review
TPW68465
Nou
Cantitate
Stoc epuizat
Metode de plata:

Plata ramburs (cash la livrare) Plata online cu cardul Plata în rate (pănă la 12 rate fără dobândă) prin Raiffeisen, Card Avantaj, Star BT, Garanti, Alpha Bank Plata Oney în 3 sau 4 rate prin card de debit (inclusiv card de salariu) pentru cumpărături de minimum 450 lei. Rate online prin TBI BANK Plata cu Ordin de plată (transfer bancar) Plata cu carduri cadou tip : Sodexo, Edenred, Up Romania

Pavilionul cu leagan Damaris va completa cu stil modul de amenajare a gradinii si va crea o ambianta relaxanta in aer liber. Pavilionul are o structura rezistenta din otel, acoperita cu poliester impermeabil si rezistent la actiunea razelor UV. Leaganul are 3 locuri si poate fi transformat si in pat, oferind o suprafata generoasa in care va puteti si intinde, pentru un plus de confort. Pentru o atmosfera intima, acesta este prevazut si cu un sistem de perdele, care va va feri totodata si de insecte. Cromatica acestui pavilion este versatila, in tonuri calde, integrandu-se de minune in spatiul exterior. Pernele sunt incluse in pret.

Pavilion cu leagăn Damaris. Pavilionul cu leagăn Damaris va completa cu stil amenajarea din grădină și va crea o ambianță relaxantă în aer liber. Pavilionul are o structură rezistentă din oțel, acoperită cu poliester impermeabil și rezistent la razele UV. Leagănul are 3 locuri și poate fi transformat și în pat, oferind o suprafață generoasă în care vă puteți întinde, pentru un plus de confort. Pentru o atmosferă intimă, acesta este prevăzut și cu un sistem de perdele, care vă va feri totodată și de insecte. Cromatica acestuia este versatilă, în tonuri calde, integrându-se de minune în spațiul exterior.Pernele sunt incluse în preț.Dimensiuni: L.232 x l.149 x H.233 cm.Material: oțel, poliester.Culoare: negru, bej.
BRAND: Maison Mex  | SKU: TPW68465  | PRODUCT ID: 4411  | EAN: 5949348002930
Brand originar din
China
Garantie
24 luni
Expediere
NO
Timp procesare comanda (zile)
0
Tip livrare (expediere)
FAN Courier
Cost livrare la adresă (lei)
gratuit

4 alte produse in aceeasi categorie:

Înregistrare

Înregistrare cont nou

Ai deja cont?
Autentificare sau Resetare parolă