Leagan BOWL KIDS L.85 l.60 H.150 gri/alb-rosu MEX9010 - 1
  • Consiliere înainte de achiziție, asistență garanție și post-garanție Consiliere înainte de achiziție, asistență garanție și post-garanție
  • Expediere rapidă prin curier în 24-48 ore (zile lucrătoare). Expediere în 24-48 ore (zile lucrătoare).
  • Returnare produs în termen de 14 zile calendaristice de la recepție. Returnare produs în termen de 14 zile calendaristice de la recepție.
  • Livrare gratis

Leagan BOWL KIDS L.85 l.60 H.150 gri/alb-rosu MEX9010

MEX9010
Produs indisponibil (ieșit din gamă, nu va mai fi reaprovizionat)

Leagan pentru copii Bowl Kids. Starea de bine se intretine cu un leagan Bowl Kids pe care sa il amplasati in cadrul terasei sau gradinii. Structura acestuia este realizata din otel vopsit in camp electrostatic si impletit cu fibre sintetice, cu protectie impotriva decolorarii, ce imita ratanul. Totodata, include o perna din poliester rezistent la apa. Accesoriile de fixare a leaganului, cum ar fi arc, suruburi si alte piese, se gasesc in interiorul tevii mici de la baza sa. Lasati toate grijile deoparte si incercati acest leagan in mediul dvs. de acasa pentru o relaxare pe cinste. Leaganul are dimensiunea potrivita pentru copii pana la varsta de 14 ani.

Leagăn pentru copii Bowl Kids. Starea de bine se întreține cu un leagăn Bowl Kids pe care să îl amplasați în decorul terasei sau grădinii de acasă. Structura acestuia este realizată din oțel vopsit în câmp electrostatic și împletit cu fibre sintetice cu protecție împotriva decolorării ce imită ratanul. Totodată, include o pernă din poliester rezistent la apă. Accesoriile de fixare a leagănului cum ar fi arc, șuruburi și alte piese se găsesc în interiorul țevii mici de la baza sa. Lăsați toate grijile deoparte și încercați acest leagăn în decorul vostru de bine de acasă pentru o relaxare pe bune.Greutate maximă suportată: 70kg.Leagănul are dimensiunea potrivită pentru copii până la vârsta de 14 ani.Dimensiuni: L. 85 x l. 60 x H. 150 cm.Material: oțel, fibre sintetice, poliester.Culoare: gri, alb, roșu.
BRAND: Maison Mex  | SKU: MEX9010  | PRODUCT ID: 4385  | EAN: 5949161541425
Brand originar din
China
Garantie
24 luni
Expediere
NO
Timp procesare comanda (zile)
0
Tip livrare (expediere)
FAN Courier
Cost livrare la adresă (lei)
gratuit

4 alte produse in aceeasi categorie:

Înregistrare

Înregistrare cont nou

Ai deja cont?
Autentificare sau Resetare parolă