Lada izoterma electrica alimentare 12V Campingaz Powerbox Plus 24 litri 2000024955 - 1
Acest produs poate fi livrat prin:

FAN Courier: GRATUIT
Ridicare din magazin: GRATUIT
  • Consiliere înainte de achiziție, asistență garanție și post-garanție Consiliere înainte de achiziție, asistență garanție și post-garanție
  • Expediere rapidă prin curier în 24-48 ore (zile lucrătoare). Expediere în 24-48 ore (zile lucrătoare).
  • Returnare produs în termen de 14 zile calendaristice de la recepție. Returnare produs în termen de 14 zile calendaristice de la recepție.
  • Livrare gratis

Lada izoterma electrica alimentare 12V Campingaz Powerbox Plus 24 litri 2000024955

299
599,00 lei
rating Niciun review
2000024955
Nou
Disponibil in showroom
Cantitate
În stoc
Metode de plata:

Plata ramburs (cash la livrare) Plata online cu cardul Plata în rate (pănă la 12 rate fără dobândă) prin Raiffeisen, Card Avantaj, Star BT, Garanti, Alpha Bank Plata Oney în 3 sau 4 rate prin card de debit (inclusiv card de salariu) pentru cumpărături de minimum 450 lei. Rate online prin TBI BANK Plata cu Ordin de plată (transfer bancar) Plata cu carduri cadou tip : Sodexo, Edenred, Up Romania

Lada electrica Campingaz Powerbox Plus 24L are cu 30% mai multa izolatie decat modelul precedent si atunci cand este conectata la priza prin transformator mentine temperatura interioara cu 20°C mai putin decat temperatura exterioara.

Noul ventilator este mai silentios si emite maxim 39db, nivel de sunet ce nu deranjeaza. Cablul poate fi strans si depozitat in lada in perioada in care nu este utilizata.

Powerbox 24L este echipata cu filtru antimicrobian ce este conferit printr-o substanta ce este aditivata in plasticul din care este realizat liner-ul. Design-ul nou si modern precum si constructia robusta data de polypropilena rezistenta din care este realizata confera abilitatea de a mentine temperatura scazuta in interior chiar si atunci cand nu este conectata la curent.

Testele arata faptul ca transferul de caldura se realizeaza prin capac 30% si prin partea inferioara 30% astfel noul model este prevazut cu extra izolatie in capac si parte inferioara si mai putina pe laterale astfel rezulta o lada mai compacta dar cu capacitate mare de depozitare.

Aditivul antimicrob este inclus in material astfel incat sa nu existe riscul sa fie indepartat prin zgarieturi sau uzura. Aceasta bariera asigura protectie impotriva formarii mucegaiului si aparitiei mirosului neplacut.

Capacul este prevazit cu o margine care permite inchiderea etansa a capacului cu sistem clik clak astfel incat atunci cand capacul se inchide sunetul emis asigura utilizatorul ca lada este perfect etansa. Capacul este prins de lada prin balamale robuste iar manerul urmareste perfect forma lazii astfel incat lada este usor de depozitat. Capacul se deschide la unghi optim pentru a permite utilizarea facila.
  • Capacitate: 24L (incap 8 x 1.5L bottles)
  • Izolatie PU groasa, functioneaza la priza de masina de 12V sau la priza de perete de 230V, incorporata in transformator
  • Performanta izolatiei (+/- 1 ° C): 19 grade sub temperatura ambiantala
  • Greutate: 3,6 kg
  • Dimensiuni: 40.7 x 31.3 x 43.5 cm
BRAND: Campingaz  | SKU: 2000024955  | PRODUCT ID: 2232  | EAN: 3138522087098
Capac
Da
Capacitate (litri)
24L
Culoare
Gri
Forma
Dreptunghi
Greutate (Kg.)
3.6 Kg
Tip
Lada frigorifica
Brand originar din
Franta
Tip maner (toarta)
Mobil
Produs
Mobil
Lungime
40.7 cm
Latime
31.3 cm
Inaltime
43.5 cm
Garantie
24 luni
Expediere
1 zi lucratoare
Timp procesare comanda (zile)
1
Tip livrare (expediere)
FAN Courier
Ridicare din magazin
Cost livrare la adresă (lei)
gratuit
Necesita asamblare
Nu

4 alte produse in aceeasi categorie:

Înregistrare

Înregistrare cont nou

Ai deja cont?
Autentificare sau Resetare parolă