Scarificator pentru gazon RL 540.0 - 1

Scarificator pentru gazon RL 540.0

RL 540.0
Produs indisponibil (ieșit din gamă, nu va mai fi reaprovizionat)

Scarificarea este o parte importanta a ingrijirii regulate a gazonului pentru a ajuta apa, aerul si nutrientii sa ajunga in sol. Un gazon care, in ciuda unei fertilizari suficiente, devine in mod regulat mat si este presarat cu buruieni sau muschi poate semnala un sol foarte argilos sau o utilizare intensa. In acest caz, este recomandabil sa se scarifice gazonul in mod regulat.

Scarificatorul de gazon de inalta performanta STIHL RL 540.0 elimina muschiul si gazonul din peluzele mai mari in mod convenabil, actionand fara fir. Actionat de un motor puternic pe benzina, scarificatorul asigura aerarea optima a gazonului. Unitatea de scarificare poate fi setata convenabil la adancimea de lucru necesara, prin comanda dispusa pe ghidon. Scarificarea corecta imbunatateste in mod fundamental oferta de nutrienti pentru gazonul dvs. si sustine cresterea acestuia pe termen lung. Datorita latimii de lucru de 38 cm si jantelor cu rulare usoara, aveti toate manevrabilitatea si flexibilitatea necesare pentru a va aerisi gazonul de doua ori pe an cu STIHL RL 540. Carcasa robusta polimerizata este suficient de rezistenta pe termen lung. Pentru transportul facil, scarificatorul este echipat, de asemenea, cu maner de transport. Ghidonul poate fi pliat in doar cativa pasi, astfel incat scarificatorul de gazon poate fi stocat in mod compact.

Unitatea de scarificare este echipata cu lame robuste si fixe. Lamele ascutite aerisesc eficient gazonul. Datorita tehnologiei SmartChoke, motorul scarificatoarelor de peluza STIHL poate porni la orice temperatura si cu putin efort.

Rotile de rulare sunt echipate cu un model de tractiune si stabilitate directionala a benzii de rulare. Acest lucru face ca scarificatoarele sa fie usor de manevrat in timpul aerarii gazonului si le confera o buna manevrabilitate. Folosind unitatea de comanda de pe ghidon, adancimea de lucru a lamelor poate fi reglata in sase etape. Unitatea de scarificare poate fi, de asemenea, coborata sau ridicata cu ajutorul parghiei de reglare.

Carcasa scarificatorului are un maner integrat pentru transport, care poate fi folosit pentru a inclina sau incarca dispozitivul cu usurinta. Manerul de manipulare actioneaza de asemenea ca un dispozitiv de protectie impotriva impactului si protejeaza carcasa scarificatorului atunci cand dispozitivul intra in contact cu obstacolele de pe gazon.

Carcasa polimerica este realizata dintr-un polimer deosebit de robust. Materialul este rezistent la impact, precum si la caldura si la actiunea razelor UV. Datorita ghidonului pliabil, scarificatoarele de gazon STIHL pot fi usor curatate si depozitate in mod compact.

Echpare si functii:

Unitate de scarificare: Unitatea de scarificare a scarificatoarelor de gazon STIHL este echipata cu lame robuste si fixe. Lamele ascutite aerisesc efectiv gazonul.

Roti cu rulare lina: rotile de rulare ale scarificatoarelor de peluza STIHL sunt echipate cu un model de tractiune si stabilitate directionala a benzii de rulare. Acest lucru face ca scarificatoarele sa fie usor de manevrat in timpul aerarii gazonului si le confera o buna prindere.

Adaptarea adancimii de lucru: folosind unitatea de control de pe ghidon, adancimea de lucru a lamelor poate fi ajustata in sase etape. Unitatea de scarificare a scarificatoarelor de gazon STIHL poate fi de asemenea coborata sau ridicata cu ajutorul parghiei de reglare.

Motor cu pornire usoara: datorita tehnologiei SmartChoke, motorul scarificatoarelor de gazon STIHL demarează la orice temperatura si cu putin efort.

Carcasa din polimer: carcasa polimerica a scarificatoarelor de gazon STIHL este realizata dintr-un polimer deosebit de robust. Materialul este rezistent la impact, precum si caldura si UV.

Ghidon pliabil: datorita ghidonului pliabil, scarificatoarele de gazon STIHL pot fi usor curatate si depozitate in mod compact.

Specificatii tehnice:

  • Peluze pana la: 2.000 mp
  • Adancime de lucru: 2,5 cm
  • Tip motor: Kohler Serie XT675 OHV SC
  • Viteza nominala: 2.800 rpm
  • Capacitate cilindrica: 149 cm cubi
  • Putere nominala: 2,2 kW / 3,0 CP
  • Latime de lucru: 38 cm
  • Nivelul de putere acustica garantat LWAd [dB (A)]: 94 dB (A)
  • Valoarea vibratiei ahw:  4,12 m / s²
  • Greutate: 33 kg
BRAND: Stihl  | SKU: RL 540.0  | PRODUCT ID: 3327  | EAN: 62900113105
Brand originar din
Germania
Produs
Scarificator
Garantie
24 luni
Expediere
NO
Timp procesare comanda (zile)
0
Tip livrare (expediere)
FAN Courier
Cost livrare la adresă (lei)
gratuit

Manual RL 540.0 (27.06MB)

Manual de utilizare Stihl RL 540.0

4 alte produse in aceeasi categorie:

Înregistrare

Înregistrare cont nou

Ai deja cont?
Autentificare sau Resetare parolă