Robot pentru Tuns gazonul I-MOW RMI 422.2 P - 1

Robot pentru Tuns gazonul I-MOW RMI 422.2 P

RMI 422.2 P
Produs indisponibil (ieșit din gamă, nu va mai fi reaprovizionat)

Robotul de gazon STIHL RMI 422.2 P iMow ofera rezervele de performanta necesare pentru ingrijirea pajistilor de dimensiuni medii. Bateria Litiu-Ion puternica actioneaza lama in puntea de cosire astfel incat sa puteti cosi o suprafata de pana la 1.500 mp in doar cateva cicluri de incarcare cu aceasta masina de tuns robotizata iMow. Masina de tuns iarba automata proceseaza zona folosind un algoritm deosebit de eficient.

Reglarea inaltimii de taiere cu setari multiple va permite sa definiti cu usurinta inaltimea corecta a ierbii. In timpul mulcirii, lungimea ierbii este doar scurtata cu cativa milimetri, ceea ce permite gazonului sa creasca usor si sa fie in permanenta alimentat cu substante nutritive. Chiar si pe terenuri deluroase cu un gradient de pana la 40%, calitatea taierii ramane constanta datorita functiei de adaptare a vitezei. O capota mobila cu senzori ofera protectie. In cazul contactului cu obiecte straine senzorii transmit un semnal pentru schimbarea directiei.

Masina compacta poate fi configurata in doar cativa pasi, printr-un afisaj si ofera acces usor la toate datele de performanta si la planul de cosit dinamic datorita interfetei intuitive a utilizatorului. Un kit de instalare este necesar. Cositoarele robotizate STIHL iMow respecta toate standardele de siguranta aplicabile.

Echipare si functii:

Plan de amenajare dinamica: folosind planul de cosire interactiv al acestui model STIHL iMow, intervalele de timp in care masina poate functiona pot fi definite pentru fiecare zi. In aceste momente de activitate robotul alege in mod inteligent cele mai potrivite intervale pentru a tunde gazonul in sensul obtinerii unui rezultat optim.

Roti cu aderenta sporita: rotile cu aderenta buna asigura tractiunea robotizata STIHL iMow cu o precizie mai mare.

Viteza adaptiva: folosind functia de viteza adaptiva, masina de tuns iarba STIHL iMow isi adapteaza viteza pe un teren neuniform. Senzorul de inclinare integrat analizeaza in mod constant inclinarea masinii de tuns iarba automata si isi sincronizeaza propulsia.

Functia de mulcire: lama de mulcire asigura un model precis de taiere, chiar si cu o crestere mai mare a ierbii. Directia de rotatie se schimba automat de fiecare data cand lama se opreste. Acest lucru face ca lamele robotului de gazon sa fie uzate uniform.

Statie de incarcare: Statia de andocare este inclusa in echipamentul standard al masinii de taiat robotizate STIHL iMow. Acesta este locul in care se incarca bateria, dar si punctul de plecare pentru fiecare operatie de cosit. Semnalul transmis pe firul perimetral controleaza activitatea robotului de gazon. Acest semnal este transmis prin statia de andocare. Daca ploua sau nivelul de energie al bateriei scade in timpul taierii, cositorul robotizat iMow se intoarce independent la statia de andocare si isi reincarca bateria. Datorita sistemului inteligent de incarcare, iMow decide in mod independent daca este necesara o incarcare expresa datorita unei alte operatii de cosit iminenta sau daca bateria trebuie incarcata mai usor in modul normal. Statia de andocare poate fi amplasata in interiorul sau in afara zonei cu gazon.

Specificatii tehnice:

  • Suprafata optima gazon: 650 mp;
  • Suprafata maxima gazon: 1000 mp;
  • Panta maxima: 40 de grade;
  • Acumulator: 18V / 4,5 Ah;
  • Sistem taiere: 1 cutit, tundere cu raspandire;
  • Latime taiere: 20 cm;
  • Timp incarcare: 90 min;
  • Protectie antifurt: Cod PIN;
  • Autonomie: 60 min;
  • Zgomot: 49 dB;
  • Greutate: 10 kg.
BRAND: Stihl  | SKU: RMI 422.2 P  | PRODUCT ID: 3325  | EAN: 63010121407
Brand originar din
Germania
Produs
Robot tuns iarba
Garantie
24 luni
Expediere
NO
Timp procesare comanda (zile)
0
Tip livrare (expediere)
FAN Courier
Cost livrare la adresă (lei)
gratuit

Manual RMI 422.2, 422.2 P (15.83MB)

Manual de utilizare Stihl RMI 422.2, 422.2 P

4 alte produse in aceeasi categorie:

Înregistrare

Înregistrare cont nou

Ai deja cont?
Autentificare sau Resetare parolă