Masina electrica de tuns iarba RME 235.0 - 1

Masina electrica de tuns iarba RME 235.0

RME 235
Produs indisponibil (ieșit din gamă, nu va mai fi reaprovizionat)

Daca, in calitate de proprietar de gradina, doriti sa tundeti un gazon mic si acordati importanta unei lucrari eficiente si cu zgomot redus, atunci masina de tuns iarba silentioasa STIHL RME 235 este alegerea ideala. Designul sau usor si compact si ghidonul pliabil va asigura ca aveti nevoie de un spatiu mic pentru depozitare.

Datorita constructiei simple, dar robuste a masinii de tuns Stihl RME 235, ingrijirea gazonului este deosebit de utila cu greutatea ei mica. Inaltimea optima de taiere a ierbii poate fi reglata cu ajustorul inaltimii centrale de taiere in cinci pasi. Acest lucru asigura rezultate convingatoare de tuns iarba si o taiere curata in gradina. Indicatorul de nivel integrat al cosului colector a ierbii va arata timpul potrivit pentru golire. Manerul pliabil este reglabil in doua variante si dispozitivul este echipat cu un maner practic de transport. Acest dispozitiv compact, usor, cu greutatea de 14 kg, poate fi depozitat sau transportat pentru a economisi spatiu.

Echipare si functi:

Lama mare: aceasta ofera o finisare precisa gazonului si asigura o umplere optima a cosului colector de iarba. Lama creeaza un curent puternic de aer in carcasa, ceea ce face ca iarba sa stea in pozitie verticala inainte de taiere si sa transporte in mod eficient taieturile in cosul colector folosind un sistem integrat si puternic de flux al aerului.

Cos colector de iarba cu indicator de nivel: cosul colector de iarba din plastic poate fi usor deschis si golit gratie mecanismului sau de pliere. Curentii de aer produsi in timpul cositului sufla taieturile in cosul colector si asigura un grad ridicat de umplere. Datorita paletelor orientate in jos, aerul este ghidat lateral spre sol, impiedicand murdarirea. Indicatorul nivelului semnalizeaza timpul corect pentru golire.

Roti netede de rulare: rotile netede ale masinilor de tuns iarba STIHL sunt extrem de robuste si durabile. Acestea au fost echipate cu un model de tractiune si un sablon de rulare stabila pentru manevrabilitate usoara si pentru a ajuta la mentinerea liniei perfecte in timpul cositului.

Cabluri tensionate: cablurile integrate tensionate de la masinile electrice de tuns iarba STIHL garanteaza ca, cablul prelungitor este bine fixat pe masina de tuns iarba.

Manerele de transport: aceasta masina de tuns iarba STIHL este echipata cu manere de transport pentru a face transportul simplu si incarcarea usoara. Manerele de transport sunt, de asemenea, potrivite ca puncte de stabilizare, pentru fixarea masinii de tuns iarba cu o curea in timpul transportului.

Inaltimea reglabila a ghidonului: ghidonul poate fi pozitionat in mai multe pozitii pentru a se potrivi inaltimii corpului. Aceasta reglare individuala a inaltimii asigura un confort sporit, fara a afecta stabilitatea sau manevrabilitatea masinii de tuns iarba STIHL.

Manerul pliabil: datorita ghidonului sau pliabil, masina de tuns iarba poate fi facuta si mai compacta pentru a economisi spatiu sau pentru transport.

Carcasa din polimer: carcasa din polimer extrem de usoara combina rezistenta ridicata si robustetea impotriva fortelor, caldurii si radiatiilor UV.

Reglarea centrala a inaltimii de taiere: ajustarea centrala a inaltimii de taiere este incarcata cu arc, ceea ce face usor sa setati inaltimea de taiere dorita in mai multe setari. Inaltimea curenta este indicata de o scala.

Specificatii tehnice:

  • Suprafata de tuns pana la 300 mp
  • Latimea de taiere: 33 cm
  • Inaltimea de taiere: 5 setari (centrale)
  • Viteza de lucru: 3.200 rpm
  • Putere nominala: 1.200 W
  • Cos colector: 30 litri
  • Greutate: 14 kg
  • Nivelul de putere acustica garantat LWAd [dB (A)] dB (A) 93
BRAND: Stihl  | SKU: RME 235  | PRODUCT ID: 3299  | EAN: 63110112413
Brand originar din
Germania
Produs
Masina tuns iarba
Garantie
24 luni
Expediere
NO
Timp procesare comanda (zile)
0
Tip livrare (expediere)
FAN Courier
Cost livrare la adresă (lei)
50

Manual RME 235 (10.8MB)

Manual de utilizare Stihl RME 235

4 alte produse in aceeasi categorie:

Înregistrare

Înregistrare cont nou

Ai deja cont?
Autentificare sau Resetare parolă