Hamac Bushmen Bushbed Pro Camo 3 x 1.45m - 5902194520642 - 1
Acest produs poate fi livrat prin:

FAN Courier: GRATUIT
Ridicare din magazin: GRATUIT
Sameday EasyBox: GRATUIT
  • Consiliere înainte de achiziție, asistență garanție și post-garanție Consiliere înainte de achiziție, asistență garanție și post-garanție
  • Expediere rapidă prin curier în 24-48 ore (zile lucrătoare). Expediere în 24-48 ore (zile lucrătoare).
  • Returnare produs în termen de 14 zile calendaristice de la recepție. Returnare produs în termen de 14 zile calendaristice de la recepție.
  • Livrare gratis

Hamac Bushmen Bushbed Pro Camo 3 x 1.45m - 5902194520642

299
499,00 lei
rating Niciun review
5902194520642
Nou
Cantitate
Stoc epuizat
Metode de plata:

Plata ramburs (cash la livrare) Plata online cu cardul Plata în rate (pănă la 12 rate fără dobândă) prin Raiffeisen, Card Avantaj, Star BT, Garanti, Alpha Bank Plata Oney în 3 sau 4 rate prin card de debit (inclusiv card de salariu) pentru cumpărături de minimum 450 lei. Rate online prin TBI BANK Plata cu Ordin de plată (transfer bancar) Plata cu carduri cadou tip : Sodexo, Edenred, Up Romania

Hamac Bushmen Bushbed Pro Camo 3 x 1.45m - 5902194520642
BUSHBED PRO/CAMO este un hamac mare, confortabil si usor, in culori de camuflaj, cu plasa de tantari integrata, echipat cu un sistem optim de agatare bazat pe curele largi puternice pentru imbratisarea copacilor. Sistem intuitiv de eliberare a plasei de tantari cu o singura tragere, buzunar superior convenabil pentru obiecte mici. Greutate redusa, confort total de utilizare. Un design unic pentru cei mai pretentiosi utilizatori de hamac.
BUSHBED PRO/CAMO este alegerea perfecta pentru padurile dese, gradinile de pe litoral sau din curte.
Intins confortabil intr-un hamac, trebuie doar sa trageti de cablu si plasa de tantari integrata in copertina se extinde „automat” peste cap. Trebuie doar sa prinzi catarama plasei de tantari si esti pe deplin protejat impotriva insectelor.


Plasa contra tantarilor:
Plasa are o dimensiune de plasa de 1 mm, datorita careia protejeaza perfect chiar si impotriva celor mai mici insecte, cum ar fi mustele negre, puricii sau capusele tinere. Densitatea sa si firul special folosit in plasa fac practic imposibil ca crengutele, ierburile si alte „fuzz” sa se lipeasca de el. Poate fi intins pe toata lungimea hamacului sau numai pe partea sa. Plasa ocupa aproximativ 2/3 din plasa de tantari, in timp ce partea ramasa (de deasupra capului) este acoperita de material. Plasa protejeaza de lumina directa a soarelui, umezeala si praf si ofera o senzatie placuta de intimitate.
Plasa de tantari poate fi inclinata in orice moment, creand o fereastra intre baldachin si hamac. Prin blocarea celui de-al doilea cursor la capatul hamacului, puteti deschide plasa direct deasupra capului. Restul corpului este protejat de tesatura de hamac cu fermoar, creand un cocon distinctiv si sigur. Fermoarul conecteaza marginile hamacului pe 2/3 din lungime – de la picioare spre cap.
Buzunar
Hamacul este echipat cu un buzunar special pentru lucruri pe care ar trebui sa le ai mereu la indemana. Este situat deasupra capului, astfel incat atunci cand va culcati, este intotdeauna usor sa ajungeti la lucruri precum un telefon, lanterna sau ochelari.
Caracteristici:
- dimensiuni - 3 x 1.45m
- sarcina maxima: 200kg
- plasa fina contra tantarilor: 1mm
Coletul Contine:
- Hamac Bushbed
- 2x 2m curele de agatat pentru hamac
- 2x carabinier ULTRALIGHT
- 4m ridgeline

Pentru a afla mai multe informatii despre Intindere & Intretinere hamace > Click Aici <

 Garantie 24 luni

Instructiuni pentru ancorarea in siguranta a hamacului:

BRAND: Bushmen  | SKU: 5902194520642  | PRODUCT ID: 4291
Brand originar din
Cehia
Garantie
12 luni
Expediere
NO
Timp procesare comanda (zile)
0
Tip livrare (expediere)
FAN Courier
Ridicare din magazin
Sameday EasyBox
Cost livrare la adresă (lei)
gratuit

4 alte produse in aceeasi categorie:

Înregistrare

Înregistrare cont nou

Ai deja cont?
Autentificare sau Resetare parolă