Gratar Baron 440 (2021) BROIL KING L.142.5/90 l.60 H.113.7 negru/gri - 1
  • Consiliere înainte de achiziție, asistență garanție și post-garanție Consiliere înainte de achiziție, asistență garanție și post-garanție
  • Expediere rapidă prin curier în 24-48 ore (zile lucrătoare). Expediere în 24-48 ore (zile lucrătoare).
  • Returnare produs în termen de 14 zile calendaristice de la recepție. Returnare produs în termen de 14 zile calendaristice de la recepție.
  • Livrare gratis

Gratar Baron 440 (2021) BROIL KING L.142.5/90 l.60 H.113.7 negru/gri

875263RO

Necesită montaj
Produs indisponibil (ieșit din gamă, nu va mai fi reaprovizionat)

Gratar Baron Broil King. Gratarul din gama Broil King va asigura o adevarata placere in a prepara cele mai gustoase si fragede produse din carne si nu numai, impreuna cu familia si prietenii. Asemeni unei masinute pe roti, acesta poate fi amplasat oriunde pe terasa sau in gradina de acasa. Gratarul este construit din panouri emailate din portelan negru cu capace de protectie din aluminiu turnat si are un spatiu de gatit din aluminiu Therma-Cast. Pe laterale este prevazut cu polite rabatabile din inox, cu blocare usoara, panoul de control fiind tot din inox, iar dulapul atasat este echipat cu usi negre. De asemenea, acesta are lumini incorporate ale panoului de control pentru gratar, iar rotile sunt blocabile si pivotante. Puterea gratarului este data de sistemul de ardere Dual-Tube din inox de 11,4 kwh si de arzatorul lateral de 2,7 kwh. Suprafata totala de gatit este de 4155 cm patrati, inclusiv suportul de incalzire acoperit cu portelan. Suprafata principala de gatit este de 2864 cm patrati. Grilele pentru gatit rezistente sunt din fonta Flav-R, sistemul de gatit din inox Flav-R-Wave si include patru arzatoare Dual-Tube din inox. In componenta sa se regasesc Valve Linear-Flow cu control Sensi-Touch la 180 de grade, un sistem de aprindere electronica Sure-Lite, precum si un termometru Deluxe Accu-Temp.

Caracteristici:

  • Dimensiuni: L. 142,5/90 x l. 60 x H. 113,7 cm.
  • Material: otel, fonta, inox.
  • Culoare: negru, gri.

Pentru mentenanta, va rugam sa consultati manualul utilizatorului livrat impreuna cu gratarul. Veti gasi acolo toate informatiile necesare despre utilizare si intretinere, precum si pe cele despre garantia produsului ales de dvs. Pentru a prelungi durata de viata a gratarelor pentru terasa si gradina se recomanda depozitarea acestora in conditii adecvate sau folosirea unei huse protectie in perioada lunilor de iarna.

BRAND: Broil King  | SKU: 875263RO  | PRODUCT ID: 3802  | EAN: 4720000673863
Tip alimentare
Gaz
Tip
Gratar pe gaz
Brand originar din
Canada
SUA
Produs
Mobil
Garantie
24 luni
Expediere
1 zi lucratoare
Timp procesare comanda (zile)
1
Tip livrare (expediere)
FAN Courier
Cost livrare la adresă (lei)
gratuit
Necesita asamblare
Da

4 alte produse in aceeasi categorie:

Înregistrare

Înregistrare cont nou

Ai deja cont?
Autentificare sau Resetare parolă