Gratar pe gaz si aragaz portabil Cadac Citi Chef 40 FS 5615-20-04-EF - 1
Acest produs poate fi livrat prin:

Ridicare din magazin: GRATUIT
  • -300,00 lei
  • -18%

Gratar pe gaz si aragaz portabil Cadac Citi Chef 40 FS 5615-20-04-EF

1.699,00 lei
299
1.399,00 lei Reducere 18%
rating Niciun review
5615-20-04-EF
Produs asamblat
Cantitate
Stoc epuizat
Modelul de grill Citi Chef de la Cadac este un gratar multifunctional foarte cautat. Acest gratar pe gaz cu stand si picioare de sustinere este disponibil in 2 culori: negru si gri. Toate modelele din serie sunt o adevarata incantare pentru ochi  pe terasa, in balcon sau in gradina. Picioarele sunt realizate din lemn rezistent de arbore de cauciuc.

Citi Chef 40 FS este usor de curatat datorita vasului de scurgere a grasimii emailat si detasabil. Acesta poate fi introdus pentru curatare si in masina de spalat vase.

Rafturile laterale negre cu carlige pot fi indepartate cu usurinta, pentru depozitare compacta. Tava de jos ofera spatiul necesar pentru butelia de gaz, de exemplu, Trio Power Pak sau Dual Power Pak.

Citi Chef 40 FS este echipat cu suport pentru vase de gatit, cu grila propriu-zisa de gratar si cu capac, cu termometru integrat. Grila pentru gratar GreenGrill are un strat ceramic, pentru o preparare mai sanatoasa a alimentelor. Datorita difuzorului de caldura integrat, grila se va incalzi uniform pe toata suprafata si va oferi rezultate optime de gatire.

Citi Chef 40 FS poate fi, de asemenea, utilizat cu multe accesorii optionale, cum ar fi o tigaie pentru paella, o piatra pentru pizza sau o plancha de gratar, pentru optiuni multiple de gatire.

Specificatii:

  • Gratar pe gaz multifunctional, cu picioare din lemn (cu diametrul de 40 de centimetri)
  • Rafturi laterale detasabile, cu carlige
  • Aprindere automata
  • Usor de curatat datorita vasului de scurgere a grasimii detasabil si a grilei de gatire cu strat ceramic de tip GreenGrill
  • Capacul poate fi pozitionat pe laterala ca o forma de protectie la vant si impotriva stropirii accidentale de pe gratar
  • Include suport pentru vase de gatit, grila propriu-zisa si capac cu termometru integrat
  • Dimensiuni: lungime 72 cm x latime 45,5 cm x inaltime 95 cm
  • Greutate: 12 kilograme
  • Putere totala: 2,7 kW
  • Consum total de gaz: 196 g/h
  • Presiunea medie de functionare: 28-37 mBar

Majoritatea suprafetelor de gatit CADAC sunt prevazute cu strat de acoperire de tip „GreenGrill”. Acest strat ceramic este realizat din materiale organice si nu contine substante toxice. GreenGrill de la CADAC este mult mai rezistent decat un strat antiaderent normal. Rezista la temperaturi mai ridicate, distribuie si retine mai bine caldura, astfel incat scade si consumul in timpul procesului de gatire la gratar. Suprafetele de gatit sunt foarte usor de curatat cu apa si putin detergent de vase.

Caracteristici strat ceramic GreenGrill de la CADAC:

Fara toxine: In timpul fabricarii si utilizarii, suprafetele traditionale acoperite cu PTFE (politetrafluoroetilena) degaja substante toxice daunatoare. Suprafetele acoperite cu ceramica nu elibereaza astfel de substante. Grilele ceramice de la Cadac sunt fabricate si pot fi utilizate fara a elibera vreodata substante toxice, ceea ce le face sigure pentru toata lumea, din procesul de productie a lor pana la utilizarea domestica.

Conductivitate: O grila ceramica conduce caldura mult mai eficient decat omologul sau din PTFE, ceea ce inseamna; maxim trei minute de preincalzire, timpi de gatire mai rapizi si, cel mai important, un consum mai mic de gaz.

Usurinta de curatare: Apa calda cu detergent de vase si un burete moale vor fi suficiente. Sau, pur si simplu puneti grila de gatit in masina de spalat vase.

Caracter ecologic: Nu numai ca ceramica nu foloseste substante toxice, dar procesul de fabricatie presupune si un consum redus de energie, injumatatind astfel emisiile de CO2a.

BRAND: Cadac  | SKU: 5615-20-04-EF  | PRODUCT ID: 2471  | EAN: 6001773114110
Tip alimentare
Gaz
Capac
Da
Culoare
Negru
Gratar sau plita din
Aluminiu
Material
Inox
Numar de arzatoare
1
Numar de gratare
1
Tip
Gratar pe gaz
Brand originar din
Africa de Sud
Termometru
Da
Produs
Mobil
Troller (roți transport)
Nu
Garantie
24 luni
Sport
Camping
Expediere
NO
Timp procesare comanda (zile)
0
Tip livrare (expediere)
FAN Courier
Ridicare din magazin
Cost livrare la adresă (lei)
gratuit
Necesita asamblare
Da

Manual Citi Chef 40 FS_RO (888.61KB)

Manual Gratar pe gaz si aragaz portabil Cadac Citi Chef 40 FS 5615-20-04-EF_RO

Manual Citi Chef 40 FS_EN (1.75MB)

Manual Gratar pe gaz si aragaz portabil Cadac Citi Chef 40 FS 5615-20-04-EF_EN

CADAC Citi Chef 40 FS
CADAC Citi Chef 40 FS
CADAC GreenGrill Ceramic Coating
CADAC GreenGrill Ceramic Coating
Looking after your Cadac Green Grill Ceramic Cooki
Looking after your Cadac Green Grill Ceramic Cooki

4 alte produse in aceeasi categorie:

Înregistrare

Înregistrare cont nou

Ai deja cont?
Autentificare sau Resetare parolă