Gratar pe gaz din inox Char-Broil Professional Core B 4, grile din fonta, TRU-Infrared 140916 - 1
Acest produs poate fi livrat prin:

FAN Courier: GRATUIT
Ridicare din magazin: GRATUIT
  • Consiliere înainte de achiziție, asistență garanție și post-garanție Consiliere înainte de achiziție, asistență garanție și post-garanție
  • Expediere rapidă prin curier în 24-48 ore (zile lucrătoare). Expediere în 24-48 ore (zile lucrătoare).
  • Returnare produs în termen de 14 zile calendaristice de la recepție. Returnare produs în termen de 14 zile calendaristice de la recepție.
  • -500,00 lei
  • Livrare gratis
  • -8%

Gratar pe gaz din inox Char-Broil Professional Core B 4, grile din fonta, TRU-Infrared 140916

5.999,00 lei
299
5.499,00 lei Reducere 8%
rating Citește review-urile
Descarcă app-ul Char-Broil
140916
Nou
Disponibil in showroom
Necesită montaj
Cantitate
În stoc
Metode de plata:

Plata online cu cardul Plata în rate (pănă la 12 rate fără dobândă) prin Raiffeisen, Card Avantaj, Star BT, Garanti, Alpha Bank Plata Oney în 3 sau 4 rate prin card de debit (inclusiv card de salariu) pentru cumpărături de minimum 450 lei. Rate online prin TBI BANK Plata cu Ordin de plată (transfer bancar) Plata cu carduri cadou tip : Sodexo, Edenred, Up Romania

Va asteptati la performante superioare de la gratarul dvs. si doriti mai mult decat o sursa excelenta de caldura? Atunci Professional CORE este alegerea potrivita pentru dvs. Acest grill combina performanta, versatilitatea si confortul unui gratar de calitate. Tehnologia inovatoare de gatit TRU-Infrared garanteaza ca alimentele preparate pe gratar raman suculente si fragede in interior. Gratarul porneste prin aprindere electronica SureFire, la atingerea unui buton si fara flacara deschisa. Patru arzatoare din otel inoxidabil de inalta calitate, orientate in sus, cu consum redus de gaz, produc caldura maxima, distribuita uniform. Caldura generata in acest mod este transferata prin intermediul emitatoarelor din otel inoxidabil catre grilele durabile din fonta emailata cu portelan, unde este stocata si de unde este transferata catre alimentele care vor fi preparate la gratar.

Capacul inalt, cu pereti dubli - inclusiv termometrul integrat in capac - permit o varietate de metode de gatire. Din punct de vedere estetic, Professional CORE, cu designul sau de calitate, completat si de culoarea neagra a vopselei, constituie o atractie suplimentara, cu o serie intreaga de elemente practice. Butoanele de forma ergonomica sunt iluminate cu ajutorul LED-urilor de culoare rosie, ceea ce confera nu numai un aspect modern, ci si un control imbunatatit al debitului de gaz.

Accesul in interiorul gratarului se face prin doua usi, iar spatiul de depozitare incorporat este suficient pentru o butelie de gaz cu o greutate de pana la 11 kg.

Gratarul poate fi extins dupa preferinte prin sistemul de accesorii MADE2MATCH, care duc versatilitatea si gradul de personalizare a gratarului la un nivel deosebit. Cu ajutorul celor patru roti, gratarul poate fi deplasat cu usurinta in locul dorit si stabilizat apoi acolo, prin intermediul a doua blocatoare de roti. Cu ajutorul desfacatorului de sticle integrat, bauturile reci pot fi deschise cat ai clipi din ochi. Experienta culinara la gratar nu a fost niciodata atat de placuta!

  • Inaltime: 121 cm
  • Lungime 145 cm
  • Latime 54 cm
  • Suprafata de gatit: 77,2 x 44,5 cm
  • Greutate: 58 kg
  • Material arzator: otel inoxidabil
  • Material raft lateral: otel vopsit in culoare neagra
  • Putere totala arzatoare principale: 9,38 kW (4 x 2,345 kW)
  • Arzator lateral: 3,8 kW
  • Necesita montaj: Da

Tehnologie de gatire TRU-Infrared
Sistemul nostru unic de gratar cu succes garantat. Cinci avantaje cheie (fara flacari deschise, alimente cu pana la 50% mai suculente, distributie 100% uniforma a caldurii, curatare usoara, consum mai economic cu pana la 30%) pentru a garanta distractia maxima la gratar.

Indicator nivel de gaz
Un manometru conectat la regulator indica nivelul buteliei de gaz.

Suport depozitare butelie
Un suport incorporat asigura pozitionarea usoara a buteliei de gaz si siguranta in deplasarea gratarului.

Compatibilitate MADE2MATCH
Functionalitatea gratarului poate fi extinsa cu sistemul de accesorii MADE2MATCH (disponibile separat la achizitie)

Aprindere electronica Surefire
Un aprinzator electronic la fiecare arzator inseamna ca puteti aprinde toate arzatoarele printr-o simpla apasare de buton. Nu sunt necesare chibrituri sau alte surse externe de aprindere.

Desfacator de sticle incorporat
Un desfacator de sticle integrat din zinc turnat sub presiune, cu sigla in relief, va fi mereu la indemana dvs.

Iluminare LED
Sistemul de iluminare cu LED rosu pe marcajele de temperatura subliniaza aspectul modern al gratarului si ajuta la imbunatatirea controlului debitului de gaz.

Grile din fonta turnata
Grilele din fonta emailate pentru o mai mare retentie a caldurii si urme perfecte de gratar imprimate pe alimente. Grilele sunt solide, rezistente la rugina si usor de curatat.

Arzator lateral
Incalziti sosurile si garniturile pentru a completa alimentele preparate pe gratar sau inchideti capacul arzatorului si folositi suprafata respectiva ca spatiu de lucru suplimentar.

BRAND: Char-Broil  | SKU: 140916  | PRODUCT ID: 2407  | EAN: 4260547594349
Tip alimentare
Gaz
Aprindere
Electronica
Capac
Da
Capacitate gatire (nr. persoane)
14 persoane
Culoare
Negru
Gratar sau plita din
Fonta
Greutate (Kg.)
58 Kg
Material
Inox
Numar de arzatoare
4
Numar de gratare
3
Putere totală (kW)
13.2 kW
Putere arzatoare (kW)
2.3 kW
Putere arzător lateral (kW)
3.8 kW
Tip
Gratar pe gaz
Suprafata de gatire (cm)
77.2 x 44.5
Sursa de caldura
Gaz
Brand originar din
SUA
Termometru
Da
Produs
Mobil
Troller (roți transport)
Da
Lungime
145 cm
Latime
54 cm
Inaltime
121 cm
Garantie
24 luni
Expediere
1 zi lucratoare
Timp procesare comanda (zile)
1
Tip livrare (expediere)
FAN Courier
Ridicare din magazin
Cost livrare la adresă (lei)
gratuit
Necesita asamblare
Da
Premium
Da

Ghid TRU-Infrared EN (3.02MB)

Char‑Broil TRU‑Infrared grilling guide

Ghid TRU-Infrared RO (707.27KB)

Ghid Char-Broil Grill TRU-Infrared RO

Manual Professional Core B 4 (19.25MB)

Manual Gratar pe gaz din inox Char-Broil Professional Core B 4, grile din fonta, TRU-Infrared 140916

Professional CORE B 4 - Gas Grill - Char-Broil
Professional CORE B 4 - Gas Grill - Char-Broil
How Char-Broil TRU-Infrared Cooking Technology Wor
How Char-Broil TRU-Infrared Cooking Technology Wor
How to Clean Your Grates Char-Broil
How to Clean Your Grates Char-Broil
Super ok
rating 5
Exceptional!!
rating 5
Este absolut excepțional acest grătar. I-a luat fiului meu de 19 ani aprox 1 ora sa îl asambleze fără niciun ajutor din partea noastră. Am avut câteva întrebări și nelămuriri legate de aprinzator, dar am fost ajutați prin telefon și am rezolvat în câteva minute. Grătarul este foarte ușor de folosit, are suprafața generoasa de gătit, iar ceea ce îmi place cel mai mult: 1. poți manipula carnea din spatele grill-ului fără sa îți arzi bratele, și 2. nu am avut nici măcar o flacără în timpul preparării, e safe si foarte ușor de folosit. Carnea a fost zemoasa, nu s-a uscat, gustul pe măsură, nu fumega, poți sta în preajma lui fără sa fii deranjat de nimic. Abia aștept sa folosim și rotisorul (achiziționat separat). Cuptorul a fost conform așteptărilor și recenziilor foarte bune pe care le-am citit, nu am absolut nimic negativ de spus, ci doar de bine. Ah! Ar fi ceva! Ar fi trebuit să fie al soțului, dar acum ca am apucat sa îl folosesc si eu, s-ar putea sa începem sa avem niște mici discuții în familie legate de chefii autorizați sa îl folosească?

4 alte produse in aceeasi categorie:

Înregistrare

Înregistrare cont nou

Ai deja cont?
Autentificare sau Resetare parolă