Gratar pe gaz cu 6 arzatoare din inox, gratare + plita din fonta, Florida Activa 19786 - 1

Gratar pe gaz cu 6 arzatoare din inox, gratare + plita din fonta, Florida Activa 19786

19786
Produs indisponibil (ieșit din gamă, nu va mai fi reaprovizionat)

Grillul pe gaz ACTIVA Mastercook FLORIDA a fost special conceput pentru toti entuziastii gratarelor, atat pentru cei de nivel incepatori, cat si pentru cei foarte experimentati. Calitatea superioara, fiabilitatea si usurinta de utilizare va permit sa pregatiti feluri culinare delicioase. Grillul este prevazut cu doua gratare de fonta si o plita reversibila cu o suprafata totala de 73 x 40 cm, ceea ce permite pregatirea cu usurinta a mesei pentru un numar de pana la 14 persoane.

Cele sase arzatoare din otel inoxidabil, fiecare cu o capacitate de 2,5 kW, se integreaza perfect in aspectul de ansamblu al grillului. Posibilitatea de reglare individuala a capacitatii de ardere a acestora permite controlul deplin asupra fiecarei etape a procesului de gatire. Arzatorul lateral cu o capacitate de 3,2 kW va ajuta sa pregatiti garnituri delicioase sau bauturi, pentru a completa astfel savoarea felurilor principale. Termometrul incorporat asigura o temperatura optima de gatire.

Grillul este prevazut cu doua roti care faciliteaza deplasarea acestuia si stabilitatea sa. Cadrul din otel rezistent la uzura, galvanizat la temperaturi superioare, garanteaza protectia optima la coroziune. Finisajele de calitate superioara si rafinamentul fiecarui detaliu in parte se transpun in fiabilitate si durata mare de viata, astfel incat grillul pe gaz Activa FLORIDA reprezinta alegerea perfecta pentru multi ani de aici inainte. Vei fi placut surprins de un tip de gratar deosebit, care te va ajuta sa-ti perfectionezi arta culinara, oferindu-ti, in acelasi timp, mai multe optiuni care iti vor usura treaba. In sistemul de gratar este inclus un kit complet, necesar pentru conectarea la o butelie de gaz.

Gratarul este atent finisat si transforma faptul de a face gratar intr-o activitate placuta. Nu mai trebuie sa-ti petreci mult timp pregatind o multime de alimente in timp ce oamenii din jurul tau vorbesc si se simt bine.

Spatiul amplu de lucru este asigurat de cele doua rafturi din partile laterale, capacul cu maner mare din otel inoxidabil si termometru integrat, sase arzatoare din inox pentru grill (2,5 Kw / arzator), cu posibilitate de reglare. Arzatorul lateral, cu protectie pentru flacara integrata, din fonta durabila este util pentru pregatirea unor sosuri, bauturi calde sau gustari.

Pentru depozitarea diferitelor ingrediente si accesorii aveti la dispozitie un dulap mare cu usi frontale, cu manere din otel inoxidabil, iar cele doua roti mari ajuta la transportarea cu usurinta a gratarului.

  • Gratar realizat din materiale de inalta calitate
  • Confort in preparea mancarurilor pentru pana la 14 persoane
  • Constructie robusta din otel
  • Design sofisticat
  • Rafturi laterale generoase
  • Capac din otel inoxidabil cu termometru integrat
  • 6 arzatoare din inox cu o putere totala de 15 Kw (2,5 Kw per arzator) + aparatori de flacara pentru a evita scurgerile de grasimi
  • Arzator lateral de 3,2 Kw pentru pregatirea sosurilor sau a garniturilor
  • 2 piese grill din fonta + o plita reversibila din fonta
  • Gratar suspendat detasabil pentru gatire indirecta
  • Aprindere usoara piezo
  • Dulap cu manere mari de inox
  • Mobilitate cu ajutorul celor 2 roti mari pentru transport facil
  • Set furtun si regulator pentru conectarea la butelia de gaz
  • Carlige pentru agatat ustensile / accesorii
  • Desfacator de sticle de bere
  • Dimensiune ambalaj: 89 × 59,5 × 48 cm
BRAND: ACTIVA  | SKU: 19786  | PRODUCT ID: 1826  | EAN: 4260056088254
Tip alimentare
Gaz
Aprindere
Piezoelectrica
Capac
Da
Capacitate gatire (nr. persoane)
14 persoane
Culoare
Negru
Gratar sau plita din
Fonta
Greutate (Kg.)
36 Kg
Material
Inox
Numar de arzatoare
6
Numar de gratare
3
Putere totală (kW)
18.2 kW
Putere arzatoare (kW)
2.5 kW
Putere arzător lateral (kW)
3.2 kW
Tip
Gratar pe gaz
Suprafata de gatire (cm)
73 x 40
Brand originar din
Germania
Termometru
Da
Produs
Mobil
Troller (roți transport)
Da
Lungime
158 cm
Latime
54 cm
Inaltime
106 cm
Garantie
24 luni
Expediere
NO
Timp procesare comanda (zile)
0
Tip livrare (expediere)
FAN Courier
Ridicare din magazin
Cost livrare la adresă (lei)
gratuit
Necesita asamblare
Da

Instrucțiuni Florida 19786 (1.54MB)

Instrucțiuni Gratar pe gaz cu 6 arzatoare din inox, gratare + plita din fonta, Florida Activa 19786

Bun
rating 4
Gratarul este foarte frumos si arata exact ca in poza.L-am asamblat,dar din nefericire,partea frontala,bombata,de sub capac,a venit cu o deformare (adancitura in tabla) desi pachetul la livrare era intact la exterior. Asta ma duce cu gandul ca a fost impachetat asa indoit/lovit,busit. Problema este ca am deschis pachetul la cateva zile de la primirea lui si daca as fi facut sesizare,probabil nu ati fi crezut ca nu l-am indoit personal,asadar nu l-am mai returnat. Pentru faptul ca a venit indoit,ofer doar 4 stele.

4 alte produse in aceeasi categorie:

Înregistrare

Înregistrare cont nou

Ai deja cont?
Autentificare sau Resetare parolă