Gratar ceramic Kamado pe carbuni The Bastard Urban XL, stand inclus, 140cm inaltime, diametru grila 59cm, BU100 - 1
Acest produs poate fi livrat prin:

Ridicare din magazin: GRATUIT
Delamode (paletizat): GRATUIT
  • Consiliere înainte de achiziție, asistență garanție și post-garanție Consiliere înainte de achiziție, asistență garanție și post-garanție
  • Expediere rapidă prin curier în 24-48 ore (zile lucrătoare). Expediere în 24-48 ore (zile lucrătoare).
  • Returnare produs în termen de 14 zile calendaristice de la recepție. Returnare produs în termen de 14 zile calendaristice de la recepție.
  • -2.000,00 lei
  • Livrare gratis
  • -13%

Gratar ceramic Kamado pe carbuni The Bastard Urban XL, stand inclus, 140cm inaltime, diametru grila 59cm, BU100

15.999,00 lei
299
13.999,00 lei Reducere 13%
rating Niciun review
BU100
Nou
Cantitate
Stoc epuizat
Metode de plata:

Plata online cu cardul Plata în rate (pănă la 12 rate fără dobândă) prin Raiffeisen, Card Avantaj, Star BT, Garanti, Alpha Bank Plata Oney în 3 sau 4 rate prin card de debit (inclusiv card de salariu) pentru cumpărături de minimum 450 lei. Rate online prin TBI BANK Plata cu Ordin de plată (transfer bancar) Plata cu carduri cadou tip : Sodexo, Edenred, Up Romania

Indiferent daca doriti sa faceti gratar pe un balcon sau intr-o bucatarie profesionala, exista cate un Bastard pentru fiecare necesitate.
Bastard XL este special conceput pentru bucatarii profesionisti sau pasionati. Permiteti intregii familii sau grupurilor mari sa se bucure de preparatele dumneavoastra. Aceasta dimensiune mai mare a gratarului Bastard nu este pentru toata lumea. Aspectul finisat mat il face foarte rezistent.
Fiecare Bastard este unic datorita finisajului realizat manual. Ceramica este un produs natural, astfel incat exista variatii in ceea ce priveste culoarea si structura sa inchisa la culoare. Urban Bastard prezinta mai multe variatii de culoare decat Bastard cu un finisaj lustruit. Culoarea afisata poate varia fata de realitate.

Nou in 2022: sistem de gatit pe mai multe niveluri
Folositi cat mai eficient grilele cu sistemul nostru de gatit pe mai multe niveluri - un sistem modular care va transforma gratarul Bastard intr-un ansamblu multifunctional. Acesta va permite sa creati aranjamentul ideal pentru orice masa pregatita integral printr-o singura sesiune de gatit.
Zona crepusculara! Distribuiti cosul de ardere in doua zone, umpland o parte cu carbuni si asezand deasupra piatra sub forma de semiluna si grila pentru a crea o zona directa si una indirecta de gatit. In combinatie cu accesoriile din piatra de tip semiluna, posibilitatile sunt infinite.

Standul! Gratarul este proiectat pentru a servi si ca suport pentru tigai. Intoarceti cadrul cu susul in jos si sunteti pregatit pentru activitatea de gatire directa mai serioasa. Se poate folosi cu tigaia de tip wok, un cuptor olandez sau o tigaie de Paella. Aveti nevoie de mai multe temperaturi pentru a pregati o masa? Atunci aceasta este solutia! Jucati-va cu focul sau stati la distanta de flacari.

Spatiosul model Bastard Urban XL, cu diametrul sau total de 65 cm, are suficient spatiu pentru o friptura uriasa sau pentru mai multe randuri de coaste. Ideal pentru grupuri mari sau ca furnizor de catering. Cu The Bastard puteti gati lent, coace, afuma si frige. Modelul XL este prevazut cu stand, rafturi laterale, suport pentru farfurii, cos de carbuni din otel inoxidabil si suport colector de cenusa din otel inoxidabil.

Kamado este un mod traditional de a gati la gratar, care a aparut in Japonia cu 3.000 de ani in urma. Un gratar Kamado are multe avantaje: Foloseste mult mai putin carbune decat un gratar cu carbuni obisnuit, il puteti folosi pentru afumare la cald si la rece, pentru a fierbe, pentru a frige la foc mic si lent, pentru a praji, pentru a rumeni, pentru a gati la gratar, pentru a gati la aburi sau pentru a coace, si este potrivit pentru orice anotimp, deoarece Kamado este bine izolat. Controlul precis al temperaturii este posibil datorita evacuarii si alimentarii cu aer.

Grila de gatit Bastard XL este fabricata din otel inoxidabil foarte gros (7 mm). Noul capac turnat din fonta permite un control precis si usor al temperaturii in interiorul kamado si, de asemenea, etanseaza complet alimentarea cu aer. Standul Bastard este realizat din tabla groasa de otel galvanizat.

Modelele Kamado Bastard sunt fabricate din ceramica industriala, de aceea sunt cunoscute pentru retentia perfecta a caldurii, temperatura constanta si buna circulatie a aerului controlabila. Ceramica poate rezista la temperaturi ridicate, ceea ce permite multiple metode de gatit. Cu The Bastard puteti sa gatiti la gratar, sa afumati, sa gatiti la aburi, sa coaceti si sa faceti gratare la foc mic.

Bastard este un model olandez din ceramica cordierita de inalta calitate, cu o rezistenta de utilizare indelungata, de cel putin 20 de ani. Frumos si simplu, rezistent, calitativ, versatil si capabil sa ii multumeasca pe toti, pe tot parcursul anului.

Specificatii:
  • Diametru grila: 59 cm
  • Diametru total gratar: 65 cm
  • Grosime grila: 7 mm
  • Greutate: 203 kg
  • Inaltime cu stand: 140 cm
  • Capac cu balamale
  • Termometru integrat in capac
  • Maner din bambus
  • Gratar mobil, cu sistem de transport pe roti
  • Capacitate de gatire: 20+ persoane
  • Rafturi laterale
  • Cos de ardere si suport colector de cenusa din otel inoxidabil
  • Aspect negru mat
BRAND: The Bastard  | SKU: BU100  | PRODUCT ID: 3825  | EAN: 8720168014580
Tip alimentare
Carbune
Capacitate gatire (nr. persoane)
20 persoane
Culoare
Negru
Diametru (cm)
59 cm
Greutate (Kg.)
209 kg
Material
Ceramica
Tip
Gratar carbune
Brand originar din
Olanda
Termometru
Da
Produs
Mobil
Troller (roți transport)
Da
Inaltime
140 cm
Garantie
24 luni
Expediere
NO
Timp procesare comanda (zile)
0
Tip livrare (expediere)
Delamode (paletizat)
Ridicare din magazin
Cost livrare la adresă (lei)
gratuit
Necesita asamblare
Nu
Premium
Da

Manual Urban (M, L, XL) (4.46MB)

Manual de asamblare si utilizare

Garantie The Bastard (105.63KB)

Conditii de garantie The Bastard Kamado

Unboxing The Bastard Urban XL
Unboxing The Bastard Urban XL
The Bastard Urban XL
The Bastard Urban XL
Prepare The Bastard
Prepare The Bastard

4 alte produse in aceeasi categorie:

Înregistrare

Înregistrare cont nou

Ai deja cont?
Autentificare sau Resetare parolă