Gratar pe carbuni Char-Broil Performance Charcoal 3500 - 1
Acest produs poate fi livrat prin:

Ridicare din magazin: GRATUIT
  • -300,00 lei
  • -13%

Gratar pe carbuni Char-Broil Performance Charcoal 3500

2.299,00 lei
299
1.999,00 lei Reducere 13%
rating Citește review-urile
Descarcă app-ul Char-Broil
140725
Produs asamblat
Disponibil in showroom
Metode de plata:

Plata ramburs (cash la livrare) Plata online cu cardul Plata în rate (pănă la 12 rate fără dobândă) prin Raiffeisen, Card Avantaj, Star BT, Garanti, Alpha Bank Plata Oney în 3 sau 4 rate prin card de debit (inclusiv card de salariu) pentru cumpărături de minimum 450 lei. Rate online prin TBI BANK Plata cu Ordin de plată (transfer bancar) Plata cu carduri cadou tip : Sodexo, Edenred, Up Romania

Noul sistem de gatit specific gratarelor pe carbuni Char-Broil utilizeaza o tava patentata care faciliteaza controlul temperaturii de gatit, prin inducerea unei arderi mai sustinute si prin retinerea mai eficienta a caldurii. Acest sistem va ajuta sa obtineti rezultatele culinare dorite fara a compromite experienta in sine a gratarului.

Tava de gatit este prevazuta cu o manivela externa pentru reglarea inaltimii, ceea ce permite controlul ideal al gratarului. O supapa laterala de aer ajuta la controlul maxim al circulatiei aerului, ca sa puteti gati la temperaturi ridicate pentru perioade lungi de timp.

Carcasa si sertarul sunt usor de dat la o parte cu scopul de a fi curatate. Modelul Charcoal 3500 este cel de mari dimensiuni din gama Performance.

Gratarele Char-Broil se deosebesc prin calitatea superioara si functionalitatile testate si dezvoltate in decursul anilor.

Construit din otel tratat special pentru a rezista la temperaturi ridicate, gratarul pe carbuni Char-Broil are un design deosebit si este foarte rezistent la utilizare intensa.

Zona de gatit este patentata de Char-Broil fiind printre cele mai eficiente variante de mentinere constanta a temperaturii obtinute in interiorului Grill-ului.

  • Gratare din fonta emailata
  • Dotat cu spatiu de incalzit sau gatire indirecta
  • Termometru montat in capac
  • Zona de curatare cenusa cu usa de acces facil
  • Dotat cu doua ventile de aer pentru controlul temperaturii de gatire
  • Suprafata de gatit generoasa: 72,5 cm × 48 cm
  • Suprafata raft de incalzire: 64 cm × 24,5 cm
  • Reglarea individuala  pe inaltime a celor doua zone de gatit
  • Roti pivotante pentru transport facil (4 in total, 2 blocabile)
  • Depozitare usoara cu ajutorul rafturilor laterale
  • Dimensiuni livrare: Lungime 88 cm, Lățime 58 cm, Înălțime 40 cm
BRAND: Char-Broil  | SKU: 140725  | PRODUCT ID: 1194  | EAN: 5709193090052
Tip alimentare
Carbune
Capac
Da
Capacitate gatire (nr. persoane)
14 persoane
Culoare
Negru
Gratar sau plita din
Fonta
Greutate (Kg.)
40 Kg
Material
Otel
Numar de gratare
4
Tip
Gratar carbune
Suprafata de gatire (cm)
72.5 x 48
Brand originar din
SUA
Termometru
Da
Produs
Mobil
Troller (roți transport)
Da
Lungime
146.3 cm
Latime
71.6 cm
Inaltime
114.8 cm
Garantie
24 luni
Expediere
NO
Timp procesare comanda (zile)
0
Tip livrare (expediere)
FAN Courier
Ridicare din magazin
Cost livrare la adresă (lei)
gratuit
Necesita asamblare
Da
Char-Broil Charcoal 580 Grill
Char-Broil Charcoal 580 Grill
Bun raport calitate pret
rating 5
Relativ ușor de montat (1/2h), materiale de calitate. Grătarul de fonta face toți banii.
Un gratar solid si usor de folosit
rating 5

Dupa ce am avut un gratar apropiat ca dimensiuni si pret, achizitionat de la un alt magazin renumit si care m-a lasat dupa aproximativ 2-3 ani de folosinta ocazionala, am decis ca e momentul sa cumpar ceva mai solid si cu reglaje de aer care nu sunt doar de decor. Din punct de vedere al constructiei, nu aveti ce sa reprosati acestui gratar, tabla groasa, nu flambeaza nimic, o tava incapatoare de carbuni, cat si un sistem de reglaj pe inaltime care functioneaza impecabil. Ca utilizare, are 4 sectiuni de gratar din fonta, care se scot usor si se pot spala chiar si in masina de spalat vase dupa ce prajiti carnea.

Deasemenea este prevazut cu 2 reglaje (stanga si dreapta) de admisie de aer in partea de jos si 2 reglaje (stanga si dreapta) de exhaustare a fumului, pe capac. Ca orice lucru, trebuie intretinut si utilizat conform, astfel va veti bucura de el o perioada indelungata - de aceea va recomand sa nu faceti focul in el, ci mai degraba sa achizitionati un aprinzator de carbuni, pentru a evita ruginirea prematura sau deteriorarea ansamblelor. Focul de lemn ajunge la temperaturi destul de mari si va arde partile vopsite ale gratarului si va decali ansamblele metalice.

Deasemenea va recomand sa achizitionati o husa daca il tineti in curte neacoperit. In concluzie, sunt multumit atat de gratar, cat si de interactiunea cu magazinul Grill Market.

Grill
rating 5
Ușor de montat, grătar ok.
X
rating 5
Top
Gratar
rating 5
Raport calitate pret excelent. Livrarea a fost a 2-a zi lucratoare, lucru deosebit de bun. Gratarul este exact ce am dorit. Multumesc foarte mult. O companie de nota 10.

4 alte produse in aceeasi categorie:

Înregistrare

Înregistrare cont nou

Ai deja cont?
Autentificare sau Resetare parolă