Masina de spalat cu presiune profesionala Annovi Reverberi 2 in 1 AR2ADHS 2000W 160bar 460l/h - 1
Acest produs poate fi livrat prin:

FAN Courier: GRATUIT
  • Consiliere înainte de achiziție, asistență garanție și post-garanție Consiliere înainte de achiziție, asistență garanție și post-garanție
  • Expediere rapidă prin curier în 24-48 ore (zile lucrătoare). Expediere în 24-48 ore (zile lucrătoare).
  • Returnare produs în termen de 14 zile calendaristice de la recepție. Returnare produs în termen de 14 zile calendaristice de la recepție.
  • Doar online
  • -324,00 lei
  • Livrare gratis
  • -20%

Masina de spalat cu presiune profesionala Annovi Reverberi 2 in 1 AR2ADHS 2000W 160bar 460l/h

1.613,00 lei
299
1.289,00 lei Reducere 20%
rating Niciun review
AR2ADHS
Nou
Cantitate
Stoc epuizat
Metode de plata:

Plata ramburs (cash la livrare) Plata online cu cardul Plata în rate (pănă la 12 rate fără dobândă) prin Raiffeisen, Card Avantaj, Star BT, Garanti, Alpha Bank Plata Oney în 3 sau 4 rate prin card de debit (inclusiv card de salariu) pentru cumpărături de minimum 450 lei. Rate online prin TBI BANK Plata cu Ordin de plată (transfer bancar) Plata cu carduri cadou tip : Sodexo, Edenred, Up Romania

Masina de spalat cu presiune profesionala Annovi Reverberi 2 in 1 AR2ADHS 2000W 160bar 460l/h ofera puterea de spalare a 2 pompe de motor care dezvolta o presiune maxima de 160 bari. Debitul de pana la 460 l/h sporeste rezultatele spalarii in functie de intensitate si amploare, reducand considerabil timpul si efortul pentru curatarea unor suprafete mari si greu de gestionat.

Masina de spalat cu presiune profesionala Annovi Reverberi AR2ADHS este un produs inovativ ce reuseste sa ofere performanta dubla, scurtand timpul de executie al procesului de curatare cu peste 70%. Dual Hyg System este noua tehnologie patentata a brandului Annovi Reverberi, care permite utilizarea masinii de spalat cu presiune in doua moduri diferite, precum modul de pulverizare si modul de curatare rapida la presiune inalta, datorita celor doua pompe. Pompa de pulverizare este conectata la o lance de pulverizare, iar pompa pentru curatarea rapida este conectata la lancea de spalare.

Modul pulverizare este ideal pentru igienizarea zonelor si a obiectelor exterioare, pentru combaterea daunatorilor din gradina, a tantarilor, pentru pulverizarea pesticidelor pe plante sau pentru curatarea suprafetelor murdare, precum automobilele, motocicletele, bicicletele sau barcile, dar poate fi utilizat si pentru curatarea gardurilor, sezlongurilor, mobilierului de gradina, umbrelelor sau copertinelor.

Modul de curatare rapida este modul de functionare traditional al masinilor de spalat cu presiune, recomandat pentru indepartarea rapida a murdariei si petelor din pardoseli, pereti, trepte, piscine, echipamente de constructii, cat si pentru clatirea rapida a detergentilor si curatarea constructiilor din caramida, piatra sau beton. Acest modul exploateaza sinergia celor doua motoare datorita performantei cu 50% mai mari si a debitului de apa dublu si ofera o crestere a intensitatii si a extinderii jetului de curatare.

Masina de spalat cu presiune prezinta o structura usoara si compacta si este dotata cu roti pentru transport, maner ergonomic, lance pentru pulverizare, lance pentru curatarea rapida, pompe cu 3 pistoane axiale din otel inoxidabil, supapa pentru evacuarea presiunii, motor universal si cablu electric de 5 m. De asemenea, masina de spalat cu presiune este dotata cu un tambur pentru furtunul de 6 m.

Produsul poarta simbolul Blue Clean, acordat produselor de top din oricare categorie.








Detalii produs

Dimensiune produs(Lxlxh): 330 x 307 x 790 mm

Dimensiune ambalaj(Lxlxh): 360 x 340 x 815 mm

Greutate: 13 Kg

BRAND: Annovi Reverberi  | SKU: AR2ADHS  | PRODUCT ID: 3652  | EAN: 8016287151535
Brand originar din
Italia
Garantie
24 luni
Expediere
NO
Timp procesare comanda (zile)
0
Tip livrare (expediere)
FAN Courier
Cost livrare la adresă (lei)
gratuit

4 alte produse in aceeasi categorie:

Înregistrare

Înregistrare cont nou

Ai deja cont?
Autentificare sau Resetare parolă