Aparat de spalat cu presiune STIHL RE 120, 120 Bar - 1

Aparat de spalat cu presiune STIHL RE 120, 120 Bar

RE 120
Produs indisponibil (ieșit din gamă, nu va mai fi reaprovizionat)

Cu ajutorul aparatului electric de inalta presiune STIHL RE 120, utilizatorii particulari pot curata scarile, terasele sau mobilierul de gradina murdare. Un motor de inductie durabil si pompa robusta de inalta presiune din aluminiu genereaza o presiune maxima de 160 bar. Duza lunga de pulverizare permite o curatare confortabila intr-o pozitie de lucru verticala. Cuplajul rapid va permite sa conectati rapid furtunul de inalta presiune cu lungimea de 9 m la pistolul de inalta presiune si la STIHL RE 120 PLUS. Cuplajul rapid antiperforare de pe pistolul de inalta presiune echipat cu maner SoftGripp placut la atingere face ca furtunul sa nu se rasuceasca prea mult in timpul utilizarii.

In functie de sarcina de curatare, puteti utiliza doua duze standard la aparatul de curatat de presiune RE 120 de la STIHL. Cu ajutorul duzei cu rotor se obtine un jet puternic si punctual. Pentru suprafete mai sensibile, puteti utiliza duza reglabila cu jet plat. Puteti schimba duzele rapid si usor pe tubul rotativ cu jet. In cazul murdariei dificile, poate fi atasat setul standard de pulverizare a detergentului pentru a adauga detergent la jetul de apa.

Pozitia de parcare este utilizata pentru a parca lancea de inalta presiune direct pe STIHL RE 120 in timpul pauzelor sau la sfarsitul curatarii. Puteti depozita duzele si cablul de alimentare intr-un compartiment de depozitare care se pliaza lateral, cu spatiu de depozitare integrat pentru duze si cablu de alimentare. Manerul telescopic din aluminiu, un maner de transport suplimentar si rotile de transport integrate asigura transportul confortabil al aparatului mobil de curatat cu presiune inalta STIHL RE 120. Dispozitivul integrat de infasurare a furtunului manevrarea usoara si depozitarea cu economie de spatiu a furtunului de inalta presiune.

Aparatul de curatat cu presiune STIHL RE 120, 120 Bar prezinta urmatoarele caracteristici: cap de pompa din aluminiu, motor cu inductie fara perii, set de roti integrat, set de pulverizare pentru agentul de curatare, duza rotativa, duza cu jet de ventilator reglabil, cu reglare a presiunii, cuplaj anti-gaurire cu declansare rapida pe declansator si instrument, pozitie de parcare pentru oprirea pulverizatorului in pauzele de utilizare, furtun de inalta presiune de 8 m, maner de transport, pulverizator mai lung cu maner moale pentru operare facila, maner telescopic din aluminiu, compartiment de depozitare pe lateral, cu duza integrata si depozitare a cablului de alimentare.

Datorita gamei extinse de accesorii pentru aparatele de spalat de inalta presiune, puteti folosi STIHL RE 120 pentru activitati de curatare multiple.

  • Aparat de curatat puternic de inalta presiune pentru utilizatorii casnici
  • Infasurator de furtun pe carcasa, pentru depozitarea practica a furtunului de inalta presiune
  • Furtun de inalta presiune de 9 m lungime cu cuplaj rapid
  • Pistol confortabil de inalta presiune cu tub de otel foarte lung
  • Compartiment de depozitare lateral, pentru depozitarea duzelor si a cablurilor
  • Motor de inductie si pompa de inalta presiune din aluminiu

Echipare standard:
Compartiment practic de depozitare: Compartimentul de depozitare din partea laterala a utilajului ofera mai multe optiuni pentru depozitarea practica si protejata a duzelor si a cablului de alimentare.
Softgrip: Maner moale pentru o operare extrem de confortabila.
Duza rotativa: O duza rotativa puternica pentru combaterea murdariei persistente de pe suprafete. Miscarea rotativa combina puterea de curatare a unui jet concentrat cu capacitatea de a curata suprafete mari.
Duza cu jet de ventilator, cu presiune reglabila: Duza cu jet de ventilator, cu functie de  reglare a presiunii pentru curatarea rapida si eficienta a diferitelor tipuri de suprafete.
Pozitia de parcare: Lancea asamblata poate fi montata pe dispozitiv atunci cand faceti pauze de functionare si cand depozitati dispozitivul pentru o perioada mai lunga de timp. Dispune, de asemenea, de un suport pentru stocarea declansatorului de inalta presiune.
Carlige pentru cablu: Cele doua carlige de cablu permit incarcarea si depozitarea corecta si sigura a cablului pe dispozitiv. Carligul de cablu portocaliu rotativ permite eliberarea intregului cablu dintr-o singura miscare, ceea ce economiseste efort de manevrare.
Maner telescopic din aluminiu: Manerul telescopic de calitate din partea din spate a aparatului permite transportul convenabil si economisirea spatiului pentru curatitorul de inalta presiune STIHL.
Set de pulverizare a agentului de curatare: Setul de pulverizare livrat impreuna cu aparatul face posibila adaugarea agentului de curatare la jetul de pulverizare, pentru curatarea murdariei persistente. Setul de pulverizare este usor de atasat pe lancea de pulverizare.
Motor cu inductie: Motorul robust cu inductie fara perii ofera performanta deosebita si durata lunga de viata.
Pompa de inalta presiune din aluminiu: Pompa de inalta presiune din aluminiu robust si durabil, de calitate superioara.
Cuplaj cu eliberare rapida: Cuplarea cu eliberare rapida, folosita pentru conectarea furtunului de inalta presiune la aparat, usureaza asamblarea si reduce timpul de configurare.
Cuplaj antiperforare si cu eliberare rapida: Cuplarea anti-gaurire si cu eliberare rapida face mai usoara instalarea dispozitivului de inalta presiune si previne innodarea furtunului in timpul lucrului, permitand utilizarea intregii lungimi a acestuia.
Maner de transport: La fel ca manerul superior, produsul de curatare are si un al doilea maner de transport pe partea inferioara a aparatului.
Lance de pulverizare rotativa: Lancea rotativa de pulverizare permite reglarea pulverizatorului de mare putere pentru a se potrivi perfect oricaror conditii de lucru.
Kit integrat de roti: Setul integrat de roti permite manevrabilitatea confortabila a aparatului de curatat de inalta presiune.

Specificatii tehnice:
  • Presiune de lucru: 125 bar
  • Presiune maxima: 140 bar
  • Debit minim de apa: 400 l/h
  • Debitul maxim de apa 500 l/h
  • Temperatura maxima de intrare a apei: 40 de grade C
  • Greutate, gata de functionare: 20 kg
  • Nivelul de putere acustica: 81 dB(A) 
  • Nivelul presiunii acustice: 67 dB(A) 
  • Lungimea cablului de conectare: 5 m
  • Valoare de vibratie stanga: 1,2 m/s²
  • Valoare de vibratie dreapta: 3,8 m/s²
  • Tensiune nominala: 230 V
  • Lungime furtun de inalta presiune: 8 m
BRAND: Stihl  | SKU: RE 120  | PRODUCT ID: 3294  | EAN: 49500124540
Brand originar din
Germania
Produs
Aparat curatat presiune
Garantie
24 luni
Expediere
NO
Timp procesare comanda (zile)
0
Tip livrare (expediere)
FAN Courier
Cost livrare la adresă (lei)
gratuit

Manual RE 120 (17.12MB)

Manual de utilizare Stihl RE 120

4 alte produse in aceeasi categorie:

Înregistrare

Înregistrare cont nou

Ai deja cont?
Autentificare sau Resetare parolă