CC-PZOVENEU
Produs nou
Cuptoarele de caramida din Italia sunt renumite pentru legendarele pizze ale maestrilor gastronomi italieni, cu echilibrul perfect dintre coaja crocanta si diferitele lor compozitii. Acum va puteti bucurati de o pizza in stil italian pregatita in aer liber cu ajutorul cuptorului portabil Italia Artisan Pizza. Caracteristicile special concepute replica performanta unui cuptor de caramida cu foc de lemne - de la constructia cu pereti dubli si arzatoarele sale special proiectate pana la sistemul de ventilatie si piatra ceramica de pizza din cordierita. Supapele cu micro-reglare va ofera posibilitatea de control optim al caldurii, astfel incat sa va bucurati de fiecare data de o pizza perfecta.
Acest produs nu mai este în stoc
O singură bucată în stoc!
Data disponibilității:
Combustibil utilizat | Gaz |
Culoare | Argintiu |
Forma | Dreptunghi |
Gratar din | Inox |
Greutate (Kg.) | 47 Kg |
Putere totală (kW) | 5 kW |
Produs | Cuptor pizza |
Suprafata de gatire (cm) | 33.5 x 51 |
Sursa de caldura | Gaz |
Tara de origine | SUA |
Termometru | Da |
Lungime (cm) | 66 cm |
Latime (cm) | 38 cm |
Inaltime (cm) | 40 cm |
Transport | gratuit |
Garantie | 24 luni |
Timp livrare | NO |
Setul perfect pentru a face pizza delicioase in propria gradina. Cu un diametru de 38 cm, setul pizza piatra si paleta Char-Broil 140513 ofera spatiu suficient pentru gatirea unor pizza generoase. Kitul de pizza include o placa de pizza de piatra ceramica si o paleta de lemn. Datorita structurii ceramice, caldura se va distribui uniform, ceea ce va duce...
Setul de pizza Camp Chef a fost conceput pentru pasionatii de pizza pregatita in casa. Setul este extrem de practic si cuprinde toate ustensilele necesare pentru a gati o pizza de casa perfecta. Include un termometru de bucatarie cu infrarosu, doua palete pentru pizza, spatula si un cutit de taiat pizza.
Now with a revolutionary gluten-free pizza dough recipe, Pizza on the Grill just got a whole lot better. The original edition has been the best-selling grilled pizza book since it was published in 2008. Just when you thought it couldn't get any better, this brand-new edition makes pizza accessible to those who have to ? or want to ?cut out gluten from...