Cratita fonta 24 cm - LAVA Mărește

Cratita fonta 24 cm - LAVA LVYTC24K1BL

LVYTC24K1BL

Produs nou

Cratita marca Lava, diametru 24 cm, 4,5 l capacitate, fabricata din fonta.

Fonta este recunoscuta ca fiind unul din cele mai bune materiale pentru gatit din istorie iar astazi, cunostintele acumulate de-a lungul timpului pot fi folosite in diferite modalitati, forme si metode de gatit.

Vasele de gatit Lava pot fi folosite pentru tot felul de retete cum ar fi supe, fripturi, deserturi, prajituri, quiche sau paine. Fonta este potrivita pentru tot felul de tehnici pentru gatit. Deoarece caldura va fi distribuita uniforma pe toata suprafata, este perfecta pentru a gati retete ce necesita temperaturi medii pentru o perioada lunga de timp.

Emailul vitros ce acopera fiecare piesa in integralitate, incluzand marginile, este foarte rezistent, dar mai important este faptul ca asigura o versatilitate mare de utilizare a produselor. Astfel, vasele pot fi folosite atat pentru gatit, cat si pentru pastrarea alimentelor.

Mai multe detalii

315 RON

Caracteristici:

  • Peretii vasului au o grosime de 4mm iar in interior, acesta prezinta un strat de email negru ce faciliteaza crearea unei suprafete anti-adezive atunci cand se gateste folosind grasimi.
  • Exteriorul vasului este emailat, proprietate ce, in combinatie cu fonta asigura o distribuire optima a caldurii pe toata suprafata vasului.
  • Capacul este plat si prezinta pe interior mici proeminente, asigurandu-se astfel pastrarea in interior a umiditatii. Datorita acestor caracteristici, in interiorul vasului se formeaza un efect de „ploaie” ce intensifica aromele si usureaza procesul de gatit.
  • Baza vasului are 5mm grosime si face posibila utilizarea vaselor Lava pe toate tipurile de plita, inclusiv pe inductie.
  • Nu se foloseste la cuptorul cu microunde.
Continut set/pachet1 x Cratita
Tara de origineTurcia
Transportgratuit
Garantie24 luni
Timp livrare1 zi lucratoare