Cratita fonta 14 cm - LAVA Mărește

Cratita fonta 14 cm - LAVA LVYTC14K2B

LVYTC14K2B

Produs nou

Cratita marca Lava, diametru 14 cm, 0,8 L capacitate, fabricata din fonta.

Fonta este un material care se incalzeste greu dar odata incalzit retine foarte bine caldura un timp indelungat. Vasele, astfel, sunt potrivite pentru majoritatea tehnicilor de gatit, fie ca vorbim de prajire, gatitul la foc mic sau in cuptor.

Mai multe detalii

In stoc

159,00 lei

Caracteristici:

  • Peretii vasului au o grosime de 4mm. In interior, vasul prezinta un strat de email negru ce faciliteaza crearea unei suprafete anti-adezive atunci cand se gateste folosind grasimi.
  • Emailul vitros, materialul folosit la finisarea exterioara a vaselor din fonta Lava, este obtinut prin pulverizarea la temperaturi de 750 - 850°C a prafului de sticla. Acesta adera la suprafata vasului creand un strat protector ce ajuta de asemenea la distribuirea optima a caldurii.
  • Capacul este plat si prezinta pe interior niste mici proeminente asigurandu-se astfel pastrarea in interior a umiditatii. Datorita acestor caracteristici, in interiorul vasului se formeaza un efect de „ploaie” ce intensifica aromele si usureaza procesul de gatit.
  • Baza vasului are 5mm grosime si face posibila utilizarea vaselor Lava pe toate tipurile de plita, inclusiv la inductie.
  • Nu se foloseste la cuptorul cu microunde.
Continut set/pachet1 x Cratita
Diametru (cm)14 cm
MaterialFonta
Numar de piese1
Tara de origineTurcia
Volum (litri)8 l
Transport11 RON
Garantie24 luni
Timp livrare1 zi lucratoare