Ceaun oval din fonta cu capac - cuptor olandez Camp Chef 11 litri CC-DOOV18 - 1
Acest produs poate fi livrat prin:

FAN Courier: GRATUIT
Ridicare din magazin: GRATUIT
  • Consiliere înainte de achiziție, asistență garanție și post-garanție Consiliere înainte de achiziție, asistență garanție și post-garanție
  • Expediere rapidă prin curier în 24-48 ore (zile lucrătoare). Expediere în 24-48 ore (zile lucrătoare).
  • Returnare produs în termen de 14 zile calendaristice de la recepție. Returnare produs în termen de 14 zile calendaristice de la recepție.
  • -100,00 lei
  • Livrare gratis
  • -10%

Ceaun oval din fonta cu capac - cuptor olandez Camp Chef 11 litri CC-DOOV18

999,00 lei
299
899,00 lei Reducere 10%
rating Niciun review
CC-DOOV18
Nou
Cantitate
Stoc epuizat
Metode de plata:

Plata ramburs (cash la livrare) Plata online cu cardul Plata în rate (pănă la 12 rate fără dobândă) prin Raiffeisen, Card Avantaj, Star BT, Garanti, Alpha Bank Plata Oney în 3 sau 4 rate prin card de debit (inclusiv card de salariu) pentru cumpărături de minimum 450 lei. Rate online prin TBI BANK Plata cu Ordin de plată (transfer bancar) Plata cu carduri cadou tip : Sodexo, Edenred, Up Romania

Puteti gati pentru pana la 12 persoane cu ceaunul oval din fonta, cu capac, de 11 litri si 42 de centimetri, din editia Golden Spike de la Camp Chef. Stratul de finisare din fonta de tip True Season se distinge prin rezistenta la utilizare indelungata si prin disponibilitate imediat ce produsul este scos din cutie.

Este un produs de tip statement pentru o locatie cu semnificatie istorica numita Golden Spike, din Promontory Summit, Utah, SUA, care simbolizeaza interconectarea poporului american prin intermediul cailor ferate, eveniment inaugurat la nivel local in mai 1869. Pentru a aduce un omagiu acestui eveniment acum banal, atunci senzational, Camp Chef a creat un ceaun oval din fonta numit chiar Golden Spike Oval, pentru aniversarea a 150 de ani de la momentul respectiv.

Stratul de finisare de tip True Season, gata de utlizare, se refera la o suprafata de gatit din fonta preasezonata din productie. Suprafata True Seasoned inseamna ca vasul dvs. de fonta poate fi folosit imediat ce este scos din cutie.

Capacul functioneaza si ca tigaie. Picioarele de pe capac ii permit acestuia sa se transforme in tigaie deoarece ii confera stabilitate. Marginea suprainaltata de pe capac nu este doar pentru efect estetic, ci functioneaza pe post de picioare! Scoateti capacul de pe ceaun, intoarceti-l invers si folositi-l pe post de tigaie sau plita. Doua instrumente de gatit intr-unul singur - un ceaun perfect si pentru uz domestic, si pentru un foc de tabara!

Forma ovala este specifica unora dintre cele mai mari ceaune din fonta de la Camp Chef. Puteti gati pentru pana la 12 persoane cu ceaunul olandez de forma ovala Goldes Spikes Roaster.

Specificatii:

  • Volum: 11 litri
  • Diametru la baza: 42 cm (forma ovala)
  • Dimensiuni: 52 cm lungime x 25 cm latime x 15 cm inaltime (cu capac)
  • Greutate: 12 Kg.
  • Capacitate gatire: intre 8-12 persoane
BRAND: Camp Chef  | SKU: CC-DOOV18  | PRODUCT ID: 3380  | EAN: 033246215808
Tip alimentare
Carbune
Gaz
Lemn
Capacitate (litri)
11 l
Continut set/pachet
1 x Ceaun
Culoare
Negru
Diametru (cm)
42 cm
Forma
Oval
Greutate (Kg.)
12 Kg
Inductie
Nu
Material
Fonta
Numar de piese
2
Sursa de caldura
Gaz
Brand originar din
SUA
Tip vas
Cu capac
Produs
Ceaun
Lungime
52 cm
Latime
25 cm
Inaltime
15 cm
Garantie
24 luni
Expediere
NO
Timp procesare comanda (zile)
0
Tip livrare (expediere)
FAN Courier
Ridicare din magazin
Cost livrare la adresă (lei)
gratuit
Necesita asamblare
Nu
Premium
Da
Thermo-spot
Nu

4 alte produse in aceeasi categorie:

Înregistrare

Înregistrare cont nou

Ai deja cont?
Autentificare sau Resetare parolă