The Big Smoker Book: Barbecue Techniques and Recipes, Karsten Aschenbrandt, Rudolf Jaeger - 1

    The Big Smoker Book: Barbecue Techniques and Recipes, Karsten Aschenbrandt, Rudolf Jaeger

    144,00 lei

    9780764343285

    Smoking is a very special kind of barbecue using the low temperature range. This book, with 138 color photos and enticing recipes, introduces the basic techniques of smoking, along with expert tips on appliances, fuel, and accessories. Readers will find instructions for a perfect barbecue experience-from sauces, rubs, and marinades to the best recipes for spicy ribs, incredibly tender brisket, or juicy salmon.

    Cantitate
    Fără stoc
    • Plata la livrare (ramburs), online cu cardul (4 sau 12 rate fără dobândă) sau prin ordin de plată. Plata la livrare (ramburs), online cu cardul (4 sau 12 rate fără dobândă) sau prin ordin de plată.
    • Livrare rapidă prin curier în 24-48 ore (zile lucrătoare). Livrare rapidă prin curier în 24-48 ore (zile lucrătoare).
    • Returnare produs în termen de 14 zile calendaristice de la recepție. Returnare produs în termen de 14 zile calendaristice de la recepție.

    Karsten "Ted" Aschenbrandt conducts many seminars on BBQ grilling and is a freelance expert and product tester for barbecue and smoker manufacturers.

    Rudolf Jaeger is grill manager for the German Sports Association and a member of championship teams.

    BRAND: Schiffer Publishing  | SKU: 9780764343285  | PRODUCT ID: 1671  | EAN: 9780764343285
    Greutate (Kg.)
    1.3 Kg
    Brand originar din
    SUA
    Lungime
    23 cm
    Latime
    2.5 cm
    Inaltime
    30 cm
    Transport
    29 RON
    Garantie
    1 luna
    Expediere
    NO
    Autor
    Karsten Aschenbrandt
    Rudolf Jaeger
    Tip coperta
    Cartonata (Hardcover)
    Limba
    Engleza
    Data aparitiei
    martie 2013
    Editura
    Schiffer Publishing

    Alte 4 produse din categorie:

    Înregistrare cont nou