The Big Smoker Book: Barbecue Techniques and Recipes, Karsten Aschenbrandt, Rudolf Jaeger

The Big Smoker Book: Barbecue Techniques and Recipes, Karsten Aschenbrandt, Rudolf Jaeger

144,00 lei
9780764343285

Smoking is a very special kind of barbecue using the low temperature range. This book, with 138 color photos and enticing recipes, introduces the basic techniques of smoking, along with expert tips on appliances, fuel, and accessories. Readers will find instructions for a perfect barbecue experience-from sauces, rubs, and marinades to the best recipes for spicy ribs, incredibly tender brisket, or juicy salmon.

Cantitate
În stoc

  • Plata la livrare (ramburs), online cu cardul (4 sau 12 rate fără dobândă) sau prin ordin de plată. Plata la livrare (ramburs), online cu cardul (4 sau 12 rate fără dobândă) sau prin ordin de plată.
  • Livrare rapidă prin curier în 24-48 ore (zile lucrătoare). Livrare rapidă prin curier în 24-48 ore (zile lucrătoare).
  • Returnare produs în termen de 14 zile calendaristice de la recepție. Returnare produs în termen de 14 zile calendaristice de la recepție.

Karsten "Ted" Aschenbrandt conducts many seminars on BBQ grilling and is a freelance expert and product tester for barbecue and smoker manufacturers.

Rudolf Jaeger is grill manager for the German Sports Association and a member of championship teams.

BRAND: Schiffer Publishing  | SKU: 9780764343285  | PRODUCT ID: 1671  | EAN: 9780764343285
Greutate (Kg.)
1.3 Kg
Brand originar din
SUA
Lungime (cm)
23 cm
Latime (cm)
2.5 cm
Inaltime (cm)
30 cm
Transport
29 RON
Garantie
1 luna
Timp livrare
1 zi lucratoare
Autor
Karsten Aschenbrandt
Rudolf Jaeger
Tip coperta
Cartonata (Hardcover)
Limba
Engleza
Data aparitiei
martie 2013
Editura
Schiffer Publishing

Alte 4 produse din categorie:

Înregistrare cont nou

Ai deja cont?
Autentificare sau Resetare parolă