Project Smoke, Steven Raichlen - 1

Project Smoke, Steven Raichlen

9780761181866
Produs indisponibil (ieșit din gamă, nu va mai fi reaprovizionat)

Recunoscutul, pe teritoriul american, „maestru in arta pregatirii gratarelor”, cum l-a supranumit revista Esquire, ne propune un ghid pas cu pas de afumare la rece, de afumare la cald si de prajire prin afumare, dar si o colectie de 100 de retete inovatoare de afumare a oricarui tip de aliment, de la aperitive pana la deserturi.

Afumarea este sufletul pregatirii unui gratar, alchimia care se produce doar atunci cand arderea lemnului ii transmite mancarii arome nemaipomenite. Project Smoke va invata cum sa transpuneti in practica acest proces alchimic, prin cei sapte pasi propusi de Raichlen de a ajunge in nirvana afumaturilor; aveti de-a face cu o descriere aprofundata a diferitelor metode de afumare, a condimentelor, marinatele si sosurile de gratar; si beneficiati de un ghid complet in ceea ce priveste combustibilii de gratar, inclusiv modul in care fiecare tip de lemn poate asezona un fel de mancare sau altul. Urmeaza, fireste, retetele propriu-zise pentru 100 de feluri de mancare afumate, suculente, indraznete, cu diferite arome, inclusiv crabii pregatiti in bacon, costitele cu glazura de cirese, puiul jamaican si chiar budinca de paine cu crema de ciocolata, desigur, afumata.

Ilustrata in permanenta cu fotografii color atractive, aceasta carte va va transmite imediat o senzatie irepresibila de foame, dar va va garanta si satisfactia papilelor gustative odata cu fiecare reteta pusa in practica.

„Metoda complexa propusa de Raichlen de abordare a misterelor gatitului in aer liber ramane, pana acum, inegalabila. Project Smoke este un adevarat tur de forta in domeniu.“ - The Washington Post

„Project Smoke prezinta cu mare gratie retete clasice precum coaste afumate, antricot de porc sau somon, dar abordeaza indraznet si categorii culinare insolite pentru asocierea lor cu tehnica afumarii, precum branzeturile, deserturile sau cocktailurile. Un ghid practic excelent pentru cei de-a dreptul pasionati de afumare.“ – Booklist

„Pentru mine, Raichlen este maestrul incontestabil al gratarului; dintre cele 27 de carti de bucate ale sale, 10 titluri sunt dedicate tehnicii gratarului. Iar dintre toate retetele lui pe care le-am incercat pana acum, nu am dat niciodata peste vreuna care sa nu ma impresioneze. Iar majoritatea lor nu sunt doar impresionante, ci de-a dreptul superbe, un adevarat regal culinar pentru oaspeti. Nu numai ca ar cunoaste fiecare element al pregatirii alimentelor pe gratar sau prin afumare, dar mai si stie, intuitiv, care sunt combinatiile de arome care se potrivesc cel mai bine cu mancarea pregatita pe gratar.“ – St. Louis Post-Dispatch

Steven Raichlen este autorul celui mai bine vandut titlu de gen conform topului New York Times, seria culinara Barbecue! Bible®, care include noile titluri Barbecue Sauces, Rubs & Marinades, Project Smoke, The Barbecue Bible si How to Grill. Castigatoare a 5 premii James Beard si a 3 premii IACP, cartile sale au fost traduse in 17 limbi. Printre emisiunile sale de televiziune se numara seria PBS Steven Raichlen numita „Project Smoke”, „Primal Grill ”si „Barbecue University”, dar si seria in limba franceza „Les Incontournables du BBQ” si „Le Maitre du Grill”. Raichlen a colaborat cu New York Times, Esquire si cu toate revistele culinare; tine cursuri in sali arhipline in stil Barbecue University la Broadmoor in Colorado Springs. In 2015, a fost inclus in Barbecue Hall of Fame.

BRAND: Workman Publishing  | SKU: 9780761181866  | PRODUCT ID: 1464  | EAN: 9780761181866
Tip
Carte
Expediere
NO
Timp procesare comanda (zile)
0
Tip livrare (expediere)
FAN Courier
Ridicare din magazin
Sameday EasyBox
Cost livrare la adresă (lei)
19

4 alte produse in aceeasi categorie:

Înregistrare

Înregistrare cont nou

Ai deja cont?
Autentificare sau Resetare parolă