Sună: 0724 862 861
-
MenuInapoi
-
Produse
-
-
Categorii
- Gratare
- Bucatarii gradina
- Incalzitoare si seminee
- Accesorii
-
Pentru gradina
- Casute gradina
- Depozitare gradina
- Echipamente curatenie
- Instrumente Taiat
- Intretinere gazon
- Intretinere plante
- Mobilier gradina
- Prelucrare lemn
- Scule & Unelte
- Racitoare vin
- Foarfece gradina
- Racitoare terasa
- Pentru bucătărie
-
Camping & Drumetii
- Lazi frigorifice & Genti
- Accesorii auto si moto
- Accesorii Outdoor
- Frigidere auto
- Saltele, Izopreni & Accesorii
- Aragazuri, incalzitoare, butelii
- Vesela, tacamuri, Butelci
- Corturi & Accesorii
- Saci de dormit & Accesorii
- Rucsacuri, Genti, Cutii
- Generatoare, Power Bank-uri & Panouri Solare
- Produse anti Insecte
- Imbracaminte & Incaltaminte
- Hamacuri
- Mobilier Camping
- Accesorii Outdoor
- Boxe de exterior
- Gourmet
- Carti
- Optica
- Sporturi & Activitati in aer liber
-
-
-
Noutăți
-
-
-
Pentru Grădină
-
-
Categorii
- Bucatarii gradina
- Casute gradina
- Cuptoare pentru pizza
- Depozitare gradina
- Echipamente curatenie
- Foarfece gradina
- Generatoare, Power Bank-uri & Panouri Solare
- Instrumente Taiat
- Intretinere gazon
- Intretinere plante
- Mobilier gradina
- Prelucrare lemn
- Racitoare terasa
- Racitoare vin
- Scule & Unelte
-
Pachete promo
-
-
-
Recomandări
-
-
-
Noutăți
-
-
-
Bucătării
-
-
-
PREMIUM
Produse
-
-
Reduceri
-
-
-
Reduceri
-
-
-
Reduceri
-
-
-
Branduri
-
-
Reduceri
-
-
Reduceri
-
-
-
Reduceri
-
-
-
Reduceri
-
-
-
Info
-
-
-
Review-uri
Deși era sâmbătă am reușit să procur grătarul dorit, ajutat de sfaturile utile ale reprezentantului firmei. Mulțumiri pentru răbdare și profesionalism.
Adrian Bunoiu 12/03/2020Imi doream de multa vreme un ceaun olandez din fonta, cu capac. Sunt foarte multumit de servicii si calitatea ceaunului.
Dan Mihalache 06/03/2020
-
-
-
Blog
- Asezonarea fontei, curățare și îngrijire
- FAQ – mentenanța cuptoarelor de pizza Porto Forno
- Cum rezolvăm eventualele probleme pe care le ridică vasele din fontă
- Ghid TRU-Infrared Char-Broil
- Instrucțiuni utilizare grătar
- Tipul de furtun și regulator necesare pentru a racorda butelia la grătarul pe gaz
- O poveste despre fontă
-
-
-
B2B
-
-
Promisiunea
Grill Market își propune să fie un partener de încredere în piața de produse destinate petrecerii timpului în aer liber, alături de familie și prieteni și, în acest sens, ce tip de produs este mai potrivit pentru astfel de activități dacă nu grătarul […]
-
-
-
BeneficiiAcces la stocuri în timp real • Posibilitate de integrare prin feed sau prin API • Promoții speciale și extra-reduceri • Flexibilitate pe toată durată colaborării
-
-
-
Pentru rezultate suculente de fiecare data, nimic nu este mai important decat intelegerea stiintei din spatele interactiunii dintre alimente, foc, caldura si fum. Acesta este ghidul complet al conceptelor, metodelor, echipamentelor si accesoriilor pentru tot ce inseamna gratare. Fondatorul si editorul celui mai popular „site de gratareala“ din lume, AmazingRibs, Meathead aplica cele mai recente cercetari in gastronomia gratarelor la peste 100 de retete testate cu atentie.
Cu ajutorul fizicianului si al cercetatorului in domeniul alimentar prof. dr. Greg Blonder, de la Universitatea din Boston, el explica de ce conservarea alimentelor in mediu uscat este mai indicata decat conservarea lor in mediu lichid; modul in care functioneaza marinadele; importanta termometrelor digitale; puterea de patrundere a sarii, nu si a condimentelor; situatii cand carbunele este mai recomandat decat gazul si invers; cum se calibreaza si se regleaza un gratar sau o afumatoare; cum sa faci sa nu se lipeasca pestele de suprafata de gatit; cum functioneaza gratarele cu foc de busteni; punctele forte si punctele slabe ale peletilor; trucuri de rotiserie; de ce gatirea animalelor intregi nu este o idee potrivita; care sunt cele mai bune gratare; si de ce puiul pe sticla de bere este doar o risipa de bere, nicidecum cel mai potrivit mod de a gati o pasare.
- Mit: Aduceti carnea la temperatura camerei inainte de a gati.
- Mit: Umeziti lemnul inainte de a-l folosi.
- Mit: Fripturile cu os au un gust mai bun.
- Mit: Mai intai ar trebui sa prajesti carnea, apoi s-o gatesti.
Meathead Goldwyn este fondatorul, promotorul si maestrul recunscut al genului din spatele site-ului AmazingRibs, cel mai popular site de gatit in aer liber din lume. Articolele sale au aparut in numeroase publicatii, iar mai inainte de a se ocupa de gratare a functionat si drept critic de vinuri pentru Washington Post si Chicago Tribune. A tinut cursuri la Cornell University's School of Hotel Adninistration si la Le Cordon Bleu din Chicago si a activat in numeroase jurii internationale de gastronomie, vinuri, sortimente de bere sau bauturi alcoolice. Locuieste impreuna cu sotia sa in Chicago.
- Tip
- Carte
- Expediere
- NO
- Timp procesare comanda (zile)
- 0
- Tip livrare (expediere)
- FAN Courier
Ridicare din magazin
Sameday EasyBox - Cost livrare la adresă (lei)
- 19