

Sună: 0724 862 861
Pentru rezultate suculente de fiecare data, nimic nu este mai important decat intelegerea stiintei din spatele interactiunii dintre alimente, foc, caldura si fum. Acesta este ghidul complet al conceptelor, metodelor, echipamentelor si accesoriilor pentru tot ce inseamna gratare. Fondatorul si editorul celui mai popular „site de gratareala“ din lume, AmazingRibs, Meathead aplica cele mai recente cercetari in gastronomia gratarelor la peste 100 de retete testate cu atentie.
Cu ajutorul fizicianului si al cercetatorului in domeniul alimentar prof. dr. Greg Blonder, de la Universitatea din Boston, el explica de ce conservarea alimentelor in mediu uscat este mai indicata decat conservarea lor in mediu lichid; modul in care functioneaza marinadele; importanta termometrelor digitale; puterea de patrundere a sarii, nu si a condimentelor; situatii cand carbunele este mai recomandat decat gazul si invers; cum se calibreaza si se regleaza un gratar sau o afumatoare; cum sa faci sa nu se lipeasca pestele de suprafata de gatit; cum functioneaza gratarele cu foc de busteni; punctele forte si punctele slabe ale peletilor; trucuri de rotiserie; de ce gatirea animalelor intregi nu este o idee potrivita; care sunt cele mai bune gratare; si de ce puiul pe sticla de bere este doar o risipa de bere, nicidecum cel mai potrivit mod de a gati o pasare.