Meathead: The Science of Great Barbecue and Grilling, Meathead Goldwyn, Greg Blonder - 1

Meathead: The Science of Great Barbecue and Grilling, Meathead Goldwyn, Greg Blonder

9780544018464
Produs indisponibil (ieșit din gamă, nu va mai fi reaprovizionat)

Pentru rezultate suculente de fiecare data, nimic nu este mai important decat intelegerea stiintei din spatele interactiunii dintre alimente, foc, caldura si fum. Acesta este ghidul complet al conceptelor, metodelor, echipamentelor si accesoriilor pentru tot ce inseamna gratare. Fondatorul si editorul celui mai popular „site de gratareala“ din lume, AmazingRibs, Meathead aplica cele mai recente cercetari in gastronomia gratarelor la peste 100 de retete testate cu atentie.

Cu ajutorul fizicianului si al cercetatorului in domeniul alimentar prof. dr. Greg Blonder, de la Universitatea din Boston, el explica de ce conservarea alimentelor in mediu uscat este mai indicata decat conservarea lor in mediu lichid; modul in care functioneaza marinadele; importanta termometrelor digitale; puterea de patrundere a sarii, nu si a condimentelor; situatii cand carbunele este mai recomandat decat gazul si invers; cum se calibreaza si se regleaza un gratar sau o afumatoare; cum sa faci sa nu se lipeasca pestele de suprafata de gatit; cum functioneaza gratarele cu foc de busteni; punctele forte si punctele slabe ale peletilor; trucuri de rotiserie; de ce gatirea animalelor intregi nu este o idee potrivita; care sunt cele mai bune gratare; si de ce puiul pe sticla de bere este doar o risipa de bere, nicidecum cel mai potrivit mod de a gati o pasare.

Autorul distruge miturile care stau in calea perfectiunii. Printre numeroasele mituri consacrate pe care le darama se numara si:
  • Mit: Aduceti carnea la temperatura camerei inainte de a gati.
  • Mit: Umeziti lemnul inainte de a-l folosi.
  • Mit: Fripturile cu os au un gust mai bun.
  • Mit: Mai intai ar trebui sa prajesti carnea, apoi s-o gatesti.
Cartea imbina chimia, fizica, stiinta prepararii carnii si umorul. Imbogatita de autor cu sute de fotografii pline de culoare, aceasta carte contine toate retetele de gratare necesare pentru iubitorii gratarului american traditional, dar si multe alte retete atipice. Veti gasi retete pentru toate sosurile consacrate pentru carnea pregatita pe gratar; sosuri de carne, dar si de legume; retete apetisante de coaste, pui, somon afumat, curcan, de carne de porc pentru sandvisuri sau cu sosuri dulci ori acrisoare, retete de pregatire a unui porc intreg, retete de burgeri, pastrav afumat, creveti, tacos si multe altele.

Meathead Goldwyn este fondatorul, promotorul si maestrul recunscut al genului din spatele site-ului AmazingRibs, cel mai popular site de gatit in aer liber din lume. Articolele sale au aparut in numeroase publicatii, iar mai inainte de a se ocupa de gratare a functionat si drept critic de vinuri pentru Washington Post si Chicago Tribune. A tinut cursuri la Cornell University's School of Hotel Adninistration si la Le Cordon Bleu din Chicago si a activat in numeroase jurii internationale de gastronomie, vinuri, sortimente de bere sau bauturi alcoolice. Locuieste impreuna cu sotia sa in Chicago.
BRAND: Houghton Mifflin Harcourt Publishing Company  | SKU: 9780544018464  | PRODUCT ID: 1462  | EAN: 9780544018464
Tip
Carte
Expediere
NO
Timp procesare comanda (zile)
0
Tip livrare (expediere)
FAN Courier
Ridicare din magazin
Sameday EasyBox
Cost livrare la adresă (lei)
19
O multime de informatii
rating 5
O carte cu multe tips-uri. Se adreseaza pasionatilor.

4 alte produse in aceeasi categorie:

Înregistrare

Înregistrare cont nou

Ai deja cont?
Autentificare sau Resetare parolă