Faina Beer Bread Mixed Herbs & Garlic 500 g 2016313 Mărește

Faina Beer Bread Mixed Herbs & Garlic 500 g 2016313

2016313

Produs nou

O combinatie usoara si delicioasa pentru coacerea painii in cuptor sau pe gratar. Doar adaugati berea preferata.

Se poate adauga orice aroma la aceasta reteta simpla atunci cand se amesteca ingredientele uscate pentru a spori gustul painii. Unele sugestii includ Cheddar si marar, rosii uscate la soare si de plante medicinale, usturoi si feta etc. Trebuie sa se tina cont in alegerea aromei, astfel incat daca painea de bere nu va fi consumata imediat, atunci aromele vor deveni mai puternice in timpul depozitarii.

Painea de bere poate fi o paine simpla rapida sau o paine de drojdie aromata cu bere. Ambele, atat berea, cat si painea au un proces comun de creare: drojdia este folosita pentru a transforma zaharurile in dioxid de carbon si alcool. In cazul painii, un procent mare de alcool se evapora in timpul procesului de coacere.

Pachetul contine 500 g de faina.

Mod de preparare:

  • Intr-un castron mare se pune amestecul cu 340 ml de bere.
  • Framantati bine pana cand obtineti un aluat moale.
  • Puneti aluatul intr-o tava de copt usor unsa, cu fata neteda in sus.
  • Acoperiti cu un prosop umed si lasati-l sa se ridice timp de 1 ora la temperatura camerei.
  • Apoi punteti vasul intr-un cuptor preincalzit la 190° C.
  • Coaceti painea timp de aproximativ 1 ora pana cand temperatura miezului ajunge la 88-93° C.
  • Scoateti painea din tava si lasati-o sa se raceasca pe un suport.

Mai multe detalii

39,00 lei

Ingrediente: faina de grau, amestec ierburi 3,4% (sare de mare, usturoi, ceapa, patrunjel, rozmarin, cimbru, coaja de lamaie, ulei de lamaie, capere), sare, praf de copt (amidon de porumb, agenti de afanare: E450, E341, E500), usturoi 0,6%.

Greutate (Kg.)500 g
ProdusFaina
Tara de origineOlanda
Transport11 RON
Garantie1 luna
Timp livrareNO