Branduri

Lista produselor The Shed

Adunați-vă mai mulți prieteni la un loc, legănați-vă în ritm de blues și delectați-vă cu sosurile The Shed!

Fiecare restaurant specializat în grătare are propria poveste, așa că iat-o și pe a noastră:


Să facem cunoștință cu Brad Orrison, absolvent al Universității din Mississippi, de felul lui cam fustangiu și mare ascultător de blues, care, la cutezătoarea vârstă de 24, a hotărât să construiască un restaurant de vreo 90 de metri pătrați specializat în grătare, burdușit cu toate fleacurile pe care le adunase în cursul anilor. Și-a convins sora, pe atunci în vârstă de numai 19 ani, pe Brooke, să i se alăture în această aventură nebunească și astfel s-a născut The Shed BBQ & Blues Joint!


În prezent, „adăpostul“ acela inițial de numai 90 de metri pătrați s-a extins până la dimensiunile unei locații de circa 500 de metri pătrați și a devenit unul dintre cele mai faimoase restaurante cu specific de grătare din Sud. Acum, pare a fi o colecție de suveniruri din întreaga lume, majoritatea fiind donate de fanii fideli ai restaurantului.


De la deschiderea restaurantului în august 2001, Brad Orrison și Brooke Orrison Lewis au ajuns faimoși în plan internațional pentru combinația ingenioasă de grătare apetisante și de ritmuri de blues. În decursul anilor, restaurantul a făcut față unor uragane (Katrina, în 2005), câtorva inundații și unui incendiu de proporții (arzând din temelii în 2012), dar se pare că a renăscut din propria cenușă!


The Shed este unic în felul său, fapt confirmat de cele peste 140 de distincții primite: cel mai recent, premiul la campionatul mondial de grătare din 2013, din Memphis, la categoria preparatelor din porc. În Forbes figurează la numărul 4 în topul „Primelor 10 restaurante de profil din America“. Vedeți voi, The Shed nu este doar o locație la modă, e o experiență – una pe care sperăm s-o puteți retrăi în propria casă atunci când deschideți o sticlă de sosuri și marinade de-ale noastre, câștigătoare de trofee.


Așadar, prin ce anume suntem diferiți? Dacă în fiecare colțișor al restaurantului nostru se regăsesc tot soiul de „nimicuri“ de prin lume adunate, nu același lucru se poate spune despre produsele The Shed’s. Ca să-l cităm chiar pe Brad, maestrul nostru incontestabil, „sosurile și marinadele The Shed reprezintă esența a ceea ce face ca grătarele să fie specialitatea culinară preferată a Americii. Spre deosebire de cea mai mare parte a concurenței, opțiunea noastră de producție este una fără aditivi și fără gluten.“ O altă diferență ar fi dată de faptul că sosurile noastre sunt autentice. Este vorba despre același sos pe care-l folosim în fiecare dintre locațiile noastre – același sos care a câștigat 98 de distincții în plan național!


Așa că adunați-vă mai mulți prieteni la un loc, legănați-vă în ritm de blues și delectați-vă cu sosurile The Shed!

Mai multe
Se afișează 1-1 din 1 produse
Se afișează 1-1 din 1 produse