Cele mai cumpărate

Producători

Produse noi

Oferte speciale

Lista produselor producatorului Southside Market

Sosuri pentru grătar și sosuri picante. Bucurați-vă de arome!

Bucurați-vă de arome! Dar nu uitați, un grătar autentic texan ar trebui să fie combinat întotdeauna cu sosuri de grătar autentic texane. Iar dacă papilele gustative vă sunt pregătite pentru o aromă și mai intensă, comandați câteva sticle din originalul nostru sos picant! Nu atât de picant cât să devină insuportabil, dar suficient de picant cât să sporească aroma fiecărui preparat cu care alegeți să-l combinați.


Unul din motivele pentru care sosul Original Elgin Beef este atât de gustos îl constituie faptul că Southside a avut la dispoziție mai bine de 133 de ani ca să-l perfecționeze.


Totul a început în 1882, cu un măcelar pe nume William J. Moon, care deține o mică proprietate situată pe o rută comercială din Elgin, Texas. Vorbim de epoca anterioară apariției frigiderului, așa că atunci când trebuia să-și comercializeze carnea, o aducea în oraș în căruțe și o livra din ușă în ușă.


„Azi prelucrăm carnea, azi o i livrăm”, cam așa funcționa sistemul. Iar oamenilor din Elgin nu le rămânea decât să se bucure de ea.

Mai multe

Nu sunt produse ale acestui producator.