Fileu multifunctional Kombi Schildkrot - 970994 - 1
Acest produs poate fi livrat prin:

FAN Courier: 19,00 lei
Ridicare din magazin: GRATUIT
Sameday EasyBox: 7,00 lei
  • Consiliere înainte de achiziție, asistență garanție și post-garanție Consiliere înainte de achiziție, asistență garanție și post-garanție
  • Expediere rapidă prin curier în 24-48 ore (zile lucrătoare). Expediere în 24-48 ore (zile lucrătoare).
  • Returnare produs în termen de 14 zile calendaristice de la recepție. Returnare produs în termen de 14 zile calendaristice de la recepție.

Fileu multifunctional Kombi Schildkrot - 970994

299
270,00 lei
rating Niciun review
970994
Nou
Cantitate
Stoc epuizat
Metode de plata:

Plata ramburs (cash la livrare) Plata online cu cardul Plata în rate (pănă la 12 rate fără dobândă) prin Raiffeisen, Card Avantaj, Star BT, Garanti, Alpha Bank Plata Oney în 3 sau 4 rate prin card de debit (inclusiv card de salariu) pentru cumpărături de minimum 450 lei. Rate online prin TBI BANK Plata cu Ordin de plată (transfer bancar) Plata cu carduri cadou tip : Sodexo, Edenred, Up Romania

Fileu multifunctional Kombi Schildkrot - 970994

Versatilul set Kombi de la Schildkrot ofera posibilitati aproape nelimitate de utilizare in timpul liber pentru tineri si batrani.

Fie pentru tenis de picior, badminton, Indiaca, sport OGO sau chiar volei pentru copii: fileul este intotdeauna partenerul ideal.

Datorita constructiei libere, poate fi asamblat atat in sala cat si in aer liber, astfel incat poate fi utilizat si pentru sportul scolar sau pentru sporturile de club.

Nu sunt necesare fixari in sol! Fileul este reglabil in inaltime de la 0,75 metri pana la 1,55 metri pentru diferite sporturi.

Pentru a face acest lucru, pur si simplu impingeti plasa in sus sau in jos pe posturile verticale. Structura este foarte usoara: piesele din tuburile metalice scurte au un cablu de cauciuc interior, care asigura o structura explicita.

Pur si simplu puneti piesele impreuna si fileul va fi gata in cateva minute. O persoana poate asambla fileul fara probleme.

Plasa este robusta, stalpii sunt din otel tubular neagru de 18 mm.

Ambalat intr-un sac realizat din material solid, fileul are strans o dimensiune foarte mica (90 cm lungime si 15 cm in diametru) si, cu ajutorul curealei de umar, poate fi usor transportat de copii la plaja sau la lac.

BRAND: Schildkrot  | SKU: 970994  | PRODUCT ID: 3887
Brand originar din
Germania
Garantie
12 luni
Expediere
NO
Timp procesare comanda (zile)
0
Tip livrare (expediere)
FAN Courier
Ridicare din magazin
Sameday EasyBox
Cost livrare la adresă (lei)
19
Necesita asamblare
Nu

4 alte produse in aceeasi categorie:

Înregistrare

Înregistrare cont nou

Ai deja cont?
Autentificare sau Resetare parolă