Gratar pe carbuni din ceramica Kamado Tokio Activa 11800 - 1

Gratar pe carbuni din ceramica Kamado Tokio Activa 11800

11800
Produs indisponibil (ieșit din gamă, nu va mai fi reaprovizionat)

Gratarele din ceramica sunt o adevarata incantare pentru pasionatii alimentelor gatite. Gratarul TOKIO instituie o cultura noua a gratarului. Verificati posibilitatile sale chiar astazi!

Gatire prin frigere, coacere si afumare cu un singur dispozitiv

Gratarele din ceramica sunt populare datorita avantajelor lor, care sunt reprezentate, fara indoiala, de catre designul si materialele folosite pentru fabricare. In mod traditional, putem frige, coace sau afuma lent alimentele dorite. Multi dintre noi s-au atasat de gratarul traditional pe lemne si carbuni, dar acest gratar va va duce la un alt nivel al artei culinare. Veti pregati carnati traditionali la gratar, veti face o friptura si coaste nemaipomenite pe grill, veti coace pizza, paine sau alte aluaturi de patiserie si, de asemenea, veti afuma alimente folosind diferite esente de lemn. Gratarul este fabricat dintr-o combinatie de ceramica si otel. Baza pentru obtinerea si mentinerea temperaturii si a calitatii gatirii este data de carbunii sau lemnele de buna calitate. Va recomandam sa folositi bucati mari de carbuni, care asigura caldura indelungata.

Modul de constructie a unui gratar din ceramica

Structura de baza a gratarului TOKIO este confectionata din ceramica de inalta calitate, vopsita la exterior. In ciuda dimensiunilor mici, gratarul cantareste 25 kg, si va recomandam sa depozitati gratarul atunci cand nu il folositi. Gratarul este echipat cu capac. care, atunci cand este deschis, se sustine intr-o balama, ceea ce faciliteaza utilizarea. Capacul este prevazut cu un maner de bambus care il face usor de manevrat. Intregul gratar este proiectat pe un suport solid. Corpul gratarului este echipat cu doua coloane de ventilatie, datorita carora aveti vizibilitate in interiorul gratarului si puteti mentine usor temperatura dorita. Usa inferioara de acces din otel inoxidabil, gratar din fonta deasupra.

Partea de baza a unui gratar ceramic

Corpul este echipat cu un vas de samota, in care plasam carbunii. Vasul este prevazut cu gauri astfel incat circulatia aerului sa poata aprinde usor carbunele si sa mentina apoi temperatura. Puteti gati tot ce va doriti cu ajutorul gratarului emailat, iar dupa gatit il puteti curata cu usurinta pana la urmatoarea folosire.

Trapa de ventilatie si termometrul

In partea de sus a capacului exista un obturator de ventilatie. Poate fi deschis complet sau partial, rasucind manerul. Trapa trebuie sa fie deschisa doar in timpul aprinderii, trapa deschisa nu ne va ajuta ulterior sa obtinem o temperatura ridicata. Dupa aprinderea gratarului, o impingem usor in sus sau o inchidem complet. Unul dintre cele mai importante elemente ale gratarului este termometrul, datorita caruia verificam usor temperatura. Daca dorim sa pregatim mai multe feluri de mancare in timpul unei singure utilizari a gratarului, trebuie sa incepem cu acele feluri de mancare care necesita temperaturi mai scazute, apoi trecem la alimentele care au nevoie de temperatura mai ridicata, iar in final frigem sau coacem alimentele care au nevoie de cea mai ridicata temperatura. Acest tip de gratar, cand atinge o temperatura ridicata, o mentine mult timp si este dificil sa gatesti pe rand pe grill sau sa afumi alimente dupa ce ai copt pizza sau paine.

  • Temperatura maxima: 425 grade Celsius
  • Diametru grila gatit 28 cm
  • Greutate 25 Kg
  • Dimensiuni: 60 x 33 x 39 cm
BRAND: ACTIVA  | SKU: 11800  | PRODUCT ID: 2237  | EAN: 4260056089183
Tip alimentare
Carbune
Capac
Da
Capacitate gatire (nr. persoane)
4 persoane
Culoare
Negru
Diametru (cm)
28 cm
Gratar sau plita din
Otel
Greutate (Kg.)
25 Kg
Material
Ceramica
Numar de gratare
1
Tip
Gratar carbune
Suprafata de gatire (cm)
28 x 28
Brand originar din
Germania
Termometru
Da
Produs
Fix
Troller (roți transport)
Nu
Lungime
39 cm
Latime
33 cm
Inaltime
60 cm
Garantie
24 luni
Expediere
NO
Timp procesare comanda (zile)
0
Tip livrare (expediere)
FAN Courier
Ridicare din magazin
Cost livrare la adresă (lei)
gratuit
Necesita asamblare
Da

4 alte produse in aceeasi categorie:

Înregistrare

Înregistrare cont nou

Ai deja cont?
Autentificare sau Resetare parolă