Afumatoare electrica Char-Broil Deluxe Digital Smoker 2 140908 - 1
Acest produs poate fi livrat prin:

FAN Courier: GRATUIT
Ridicare din magazin: GRATUIT
  • Consiliere înainte de achiziție, asistență garanție și post-garanție Consiliere înainte de achiziție, asistență garanție și post-garanție
  • Expediere rapidă prin curier în 24-48 ore (zile lucrătoare). Expediere în 24-48 ore (zile lucrătoare).
  • Returnare produs în termen de 14 zile calendaristice de la recepție. Returnare produs în termen de 14 zile calendaristice de la recepție.
  • -300,00 lei
  • Livrare gratis
  • -10%

Afumatoare electrica Char-Broil Deluxe Digital Smoker 2 140908

3.099,00 lei
299
2.799,00 lei Reducere 10%
rating Citește review-urile
Descarcă app-ul Char-Broil
140908
Nou

Necesită montaj
Cantitate
Stoc epuizat
Metode de plata:

Plata ramburs (cash la livrare) Plata online cu cardul Plata în rate (pănă la 12 rate fără dobândă) prin Raiffeisen, Card Avantaj, Star BT, Garanti, Alpha Bank Plata Oney în 3 sau 4 rate prin card de debit (inclusiv card de salariu) pentru cumpărături de minimum 450 lei. Rate online prin TBI BANK Plata cu Ordin de plată (transfer bancar) Plata cu carduri cadou tip : Sodexo, Edenred, Up Romania

Iti place gustul grozav al alimentelor afumate? Problema este ca utilizarea afumatorilor clasice este un proces consumator de timp, care necesita multa atentie pentru obtinerea unor rezultate bune. Nu ar fi minunat daca ar exista o modalitate usoara de a obtine gustul de afumatura fara toata tevatura si cunostintele necesare pentru afumarea traditionala? Va puteti bucura de fragezimea si savoarea carnii afumate fara prea multa bataie de cap.

Aceasta afumatoare electrica digitala este un dispozitiv ideal pentru iubitorii procesului de pregatire a alimentelor prin afumare sau pe gratar, in aer liber. Cu un spatiu de gatit intern de circa 47 centimetri patrati, distribuit pe 4 rafturi, aveti capacitatea de a gati multe tipuri de carne, pentru un grup mai mic sau mare. Si, data fiind cutia de afumare de mare capacitate, veti avea garantate 4 pana la 8 ore de afumare inainte de a fi nevoie sa reincarcati. Tot ce trebuie sa faceti este sa va relaxati si sa asteptati ca masa sa fie gata. Va veti bucura garantat de savoarea carnii afumate fara multa multa bataie de cap.

Afumare optima garantata

Afumatoarea electrica digitala de la Char-Broil ii permite utilizatorului o afumare optima prin folosirea sondei de carne integrate, usor de curatat si detasabila. Pur si simplu introduceti sonda in carne si afumatoarea va va avertiza atunci cand carnea a atins temperatura interna prestabilita. Rezultatul - carnea este perfect afumata, de fiecare data. Iar dupa ce carnea este gatita, caracteristica de incalzire a afumatorii de la Char-Broil va va pastra mancarea calda in interior pana cand va fi gata de servit.

Pastrarea etansa in interior a caldurii si a fumului

Afumatoarea electrica digitala Deluxe de la Char-Broil este echipata cu o structura cu pereti dubli, bine izolata, pentru a mentine etans in interior caldura si fumul. Aceasta structura face ca afumarea cu aschii de lemn sa fie foarte eficienta, adica puteti umple cutia de aschii de lemn o singura data pentru a beneficia de pana la 8 ore de afumare.

Monitorizati si reglati caldura de gatire cu ajutorul panoului avansat de control

Afumatoarea verticala electrica digitala Deluxe este echipata cu o usa de sticla de dimensiuni generoase si cu un dispozitiv de blocare laterala pentru asigurarea etansarii care mentin in interior aroma si fumul, ceea ce face ca alimentele sa se gateasca lent, devenind suculente, afumate si fragede. Cu ajutorul termometrului detasabil puteti monitoriza cu usurinta caldura de gatit, iar prin intermediul panoului de control avansat cu afisaj albastru de tip LED, usor de citit, puteti efectua cu usurinta reglarea procesului de gatire. Afumatoarea dispune, de asemenea, de o tava de colectare usor de curatat pentru accesibilitate optima.

Dispozitiv de afumare de mare capacitate si controale digitale programabile

Puteti petrece timp alaturi de prieteni cat dureaza procesul de afumare a alimentelor delicioase. Afumatoarea electrica digitala Deluxe de la Char-Broil este dispozitivul perfect pentru iubitorii procesului de afumare a alimentelor, oferind spatiu suficient de pregatire a meselor pentru grupuri mari de persoane. Le ofera pasionatilor de gatire a alimentelor in aer liber posibilitatea de control complet asupra alimentelor afumate prin intermediul usii de acces si a celor 4 gratare de afumare cu o suprafata de circa 47 de centimetri patrati, dispusa pe niveluri diferite de gatire – ceea ce presupune un spatiu mai mult decat generos de gatire a meselor pentru mai multe persoane. Structura cu pereti dubli, izolata corespunzator, face ca aceasta afumatoare sa fie superioara intre dispozitivele de profil. Structura aceasta face ca afumarea electrica sa fie de 10 ori mai eficienta cu aschii de lemn. De asemenea, genul acesta de afumatoare previne arderea alimentelor prin controlul optim al procesului de gatire si oprirea automata a dispozitivului cand alimentele sunt gatite corespunzator. Functia de incalzire a alimentelor le pastreaza calde pana cand pot fi servite la masa. Dispozitivul de blocare, care asigura etansarea perfecta, pastreaza in interior savoarea si fumul (incercati aschiile de lemn cu diferite arome de la Char Broil) si, indirect, asigura fragezimea si gustul delicios al alimentelor. Folosind termometrul detasabil, puteti controla cu usurinta caldura de gatire prin monitorizarea acesteia din panoul cu afisaj de tip LED, de culoare albastra, usor de citit. Afumatoarea electrica digitala de la Char-Broil este echipata cu roti si maner integrat pentru transportarea sa cu usurinta. Tava de mare capacitate de colectare a grasimii este amplasata chiar sub spatiul de afumare, pentru indepartarea si curatarea cu usurinta a grasimii.

  • Structura cu pereti dubli, cu izolatie
  • Panou de comanda avansat, cu afisaj albastru de tip LED, usor de citit
  • Putere 800 W
  • Termometru pentru alimente detasabil si usor de curatat
  • Tava laterala pt. scurgere grasimi facil de debarasat
  • Control precis al temperaturii de la 37 pana la 135 grade C
  • Alerte audio - vei auzi cand e gata preparatul
  • Usa din sticla, finisaje din otel inoxidabil
  • Maner pentru inchidere din otel inoxidabil, pentru pastrarea optima a fumului in interior
  • Capacitate de 47 centimetri patrati, dispusa pe 4 rafturi usor reglabile sau detasabile.
  • Roti si maner integrat pentru deplasarea cu usurinta a afumatorii.
  • Greutate: 24 de Kg.
  • Dimensiuni produs finit: 46 x 42 x 83 cm
  • Dimensiuni colet: 49 x 47 x 88 cm
BRAND: Char-Broil  | SKU: 140908  | PRODUCT ID: 2177  | EAN: 4260547594196
Tip alimentare
Electric
Aprindere
Electrica
Capac
Nu
Capacitate gatire (nr. persoane)
14 persoane
Culoare
Negru
Gratar sau plita din
Otel
Greutate (Kg.)
24.5 Kg
Material
Inox
Numar de arzatoare
1
Numar de gratare
4
Putere totală (kW)
0.8 kW
Putere arzatoare (kW)
0.8 kW
Tip
Afumatoare
Suprafata de gatire (cm)
4 x 38 x 31
Brand originar din
SUA
Termometru
Da
Produs
Fix
Troller (roți transport)
Da
Lungime
46 cm
Latime
42 cm
Inaltime
83 cm
Garantie
24 luni
Termostat reglabil
Da
Expediere
NO
Timp procesare comanda (zile)
0
Tip livrare (expediere)
FAN Courier
Ridicare din magazin
Cost livrare la adresă (lei)
gratuit
Necesita asamblare
Da

Manual Digital Smoker 140722 EN (1.16MB)

Manual Afumatoare electrica Char-Broil Deluxe Digital Smoker 140722 EN

Smoking Guide 140908 EN (416KB)

Smoking Guide Afumatoare electrica Char-Broil Deluxe Digital Smoker 2 140908 EN

Manual Digital Smoker 140722 RO (3.19MB)

Manual Afumatoare electrica Char-Broil Deluxe Digital Smoker 140722 RO

Smoking Guide 140908 RO (910.54KB)

Smoking Guide Afumatoare electrica Char-Broil Deluxe Digital Smoker 2 140908 RO

Smoke meat or fish in your own garden: The Digital
Digital Smoker Char Broil
I wanted to take some time and do a review of a pr
Best VALUE Smoker on the Market 2020: Char Broil E
Perfect
rating 5
Perfect
OK
rating 5
Afumatoare electrica Char-Broil Deluxe Digital
rating 5
Afumatoarea ramane sa fie testata insa nota 10 pentru Grill Market pentru promtitudine si seriozitate. Ambalarea super sigura nicio problema cu produsul. Sigur vom colabora in viitor.
Perfecta
rating 5
Livrare exceptionala, rapida. Iar afumatoarea de nota 10.

4 alte produse in aceeasi categorie:

Înregistrare

Înregistrare cont nou

Ai deja cont?
Autentificare sau Resetare parolă