Decantor 750 ml - Schott Zwiesel Mărește

Decantor 750 ml - Schott Zwiesel 115262

115262

Produs nou

Decantor marca Schott Zwiesel, fabricat in Germania din cristal, folosind tehnologia „Tritan“.

Mai multe detalii

160,00 lei

  • capacitate 750 ml;
  • inaltime 248 mm;
  • diametru 195 mm (se refera la diametrul exterior cel mai mare);

Zwiesel Kristallglas a creat un nou standard pentru paharele de cristal atunci cand a dezvoltat tehnologia Tritan, tehnologie brevetata la nivel international.

Tehnologia Tritan este net superioara fata de metodele traditionale de realizare a paharelor de cristal atat prin compozitia chimica dar si prin procesul de productie. Ca element chimic principal se foloseste titanul, in loc de plumb (substanta principala utilizata in paharele de cristal obisnuite). Pentru finisare se foloseste o tehnologie cu LASER care niveleaza buza paharului si indeparteaza imperfectiunile, fiind de mare ajutor in imbunatatirea formei, care la randul ei ofera o imbunatatire a savurarii aromei bauturilor.

Prin aceasta tehnologie, cristalul produs de Zwiesel Kristallglas prezinta o rezistenta mecanica foarte mare, rezistenta la zgarieturi, o claritate deosebita si de asemenea face posibila curatarea in masina de spalat vase. Aceste atuuri sunt foarte mult apreciate de peste 3000 de hoteluri, restaurante si baruri din intreaga lume.

Transport 11 RON
Garantie 24 luni
Timp livrare 1 zi lucratoare